Champions League: H Μπάγερν έστειλε εκτός διοργάνωσης την… παρέα του Μέσι – ΒΙΝΤΕΟ

Η Μπάγερν έστειλε κι απόψε το μήνυμά της προς όλους τους αντιπάλους της στο Champions League: Με το 8Χ8 από την έναρξη της διοργάνωσης και το 2Χ2 απέναντι στην Παρί Σεν Ζερμέν (1-0 στο Παρκ ντε Πρενς, 2-0 στη σημερινή ρεβάνς στην Αλιάνζ Αρένα) προκρίθηκε πανηγυρικά στους προημιτελικούς της διοργάνωσης, πιστοποιώντας ότι είναι ένα από τα ακλόνητα φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου.

Η 15η πρόκριση των Βαυαρών σε 19 συμμετοχές στη φάση των «16» του CL, προήλθε από το γκολ του Τσούπο-Μότινγκ στο 61ο λεπτό (11ο στη διοργάνωση για τον Καμερουνέζο διεθνή στράικερ) και αυτό του Γκνάμπρι στο 89΄.

Εννέα λεπτά πριν το 1-0, ο Τσούπο-Μότινγκ είχε σκοράρει ξανά, αλλά η παρεμβολή στη φάση του εκτεθειμένου Μίλερ «ανάγκασε» το VAR να μη μετρήσει το τέρμα του.

Η Παρί ήθελε γκολ στο Μόναχο, είχε τις ευκαιρίες της με τους Μπαμπέ, Μέσι και Ράμος πριν δεχτεί το γκολ από τον Τσούπο-Μότινγκ, αλλά από τη στιγμή που βρέθηκε πίσω στο σκορ ήταν αδύνατο ν΄ αντιδράσει, με αποτέλεσμα ν΄ αποχωρήσει πρόωρα από τη διοργάνωση, όπως είχε συμβεί και πέρυσι, όταν έμεινε εκτός από τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο αποψινός ήταν ο 5ος αποκλεισμός των Γάλλων στην 11η παρουσία τους σε φάση των «16» της κορυφαίας ποδοσφαιρικής διοργάνωσης του κόσμου και, πλέον, η ομάδα του Γκαλτιέ θα ρίξει όλο το βάρος της στην κατάκτηση του τίτλου στη Ligue 1.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ