Χάιντουκ Σπλιτ: Νίκη 3-0 με πρωταγωνιστή τον Μάρκο Λιβάγια και ετοιμάζεται για την Τούμπα

Άνετη νίκη, με 3-0 επί της Σλάβεν Μπέλουπο πέτυχε η Χάιντουκ στο Σπλιτ έχοντας μεγάλο πρωταγωνιστή τον Μάρκο Λιβάγια. Η κροατική ομάδα μετρά αντίστροφα πλέον για τη ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Η αντίπαλος του «Δικέφαλου του Βορρά», παρατάχθηκε με τέσσερις αλλαγές εν συγκρίσει με το πρώτο ματς με την ομάδα της Θεσσαλονίκης. Εκτός έμειναν οι Φέρο, Οτζίτζα-Οφόε, Σαχίτι και Μούφι, με τους Ντιαλό, Κάλικ, Μπενραχμού και Ντόλτσεκ να παίρνουν την θέση τους στην ενδεκάδα.

Στο 15ο λεπτό ο Μάρκο Λιβάγια έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, όμως το γκολ ακυρώθηκε αφού μετά από εξέταση του φάση διαπιστώθηκε επιθετικό φάουλ. Ο Λιβάγια αστόχησε στο 38ο λεπτό από το σημείο του πέναλτι. Όμως, στο 55ο λεπτό, ο Κροάτης επιθετικός Μάρκο Λιβάγια βρήκε επιτέλους δίχτυα, ενώ ο ίδιος διπλασίασε τα τέρματα της Χάιντουκ στο 64′. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Νταγιάκου στο 89ο λεπτό.

Χάιντουκ: Λούλιτς, Σίγκουρ, Σάρλια, Ντιαλό, Μέλνιακ (87′ Ελέζ), Κροβίνοβιτς (46′ Μουφί), Κάλικ (46′ Οτζίτζα Οφόε), Μλάκαρ (46′ Σαχίτι), Ντόλτσεκ (80′ Νταγιάκου), Μπενραχού, Λιβάγια

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ