Χάινς: Θα είναι για πάντα ερυθρόλευκο ένα κομμάτι του εαυτού μου – Η ΦΩΤΟ που ανέβασε στο Instagram

Και πως να ξεχάσει αυτές τις στιγμές. Δύο σερί χρονιές στον Ολυμπιακό και back to back Ευρωλίγκες. Ο λόγος για τον Κάιλ Χάινς, ο οποίος με αφορμή το flash back της διοργανώτριας αρχής στις δύο κούπες των “ερυθρόλευκων”, θυμήθηκε τις στιγμές που είχε ζήσει στην ομάδα του Πειραιά.

Ο Αμερικανός σέντερ με ποστάρισμά του στο instagram χαρακτήρισε αδέρφια του τους πρώην συμπαίκτες του, οικογένεια τους οπαδούς του Ολυμπιακού και σπίτι του την Ελλάδα και τόνισε πως ένα μεγάλο κομμάτι του εαυτού του θα είναι για πάντα “ερυθρόλευκο”!

Αναλυτικά η ανάρτηση του Κάιλ Χάινς:

«Πέρασα μόλις δύο χρόνια στην Αθήνα και τον Ολυμπιακό, όμως έχω αναμνήσεις για μία ζωή, τις οποίες δεν θα ξεχάσω ποτέ. Μερικές ακόμα φωτογραφίες και ιστορίες που μπορώ να μοιραστώ.

Ο κόσμος θα θυμάται τους τίτλους, τα πρωταθλήματα τα οποία θα κρατήσουν για πάντα, όμως για εμένα, ακόμα σημαντικότερα είναι οι αναμνήσεις, οι εμπειρίες και οι σχέσεις, οι οποίες θα διατηρηθούν για μια ζωή. Οι συμπαίκτες μου, οι οποίοι έγιναν αδέλφια μου. Οι οπαδοί που έγιναν η οικογένεια μου. Η Ελλάδα σαν χώρα, η οποία έγινε σαν το σπίτι μου. Αυτά είναι που θα θυμάμαι για πάντα.

Δεν γνωρίζω αν θα επιστρέψω ποτέ στον Ολυμπιακό (για όσους με ρωτάνε πάντα), όμως ένα μεγάλο κομμάτι του εαυτού μου θα είναι πάντα ερυθρόλευκο».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ