Bundesliga: Η Γκλάντμπαχ κέρδισε με ανατροπή την Μπάγερν (2-1) – ΒΙΝΤΕΟ

Σε «κακό δαίμονα» της Μπάγερν εξελίσσεται η Γκλάντμπαχ. Η ομάδα που έχει σημειώσει τις περισσότερες νίκες επί των Βαυαρών απ΄ οποιαδήποτε άλλη στην Bundesliga, επικράτησε κι απόψε στην άδεια (και χιονισμένη) «Αλιάνζ Αρένα» με 2-1 (ο αγώνας έγινε κεκλεισμένων των θυρών), για 27η φορά σε 108 αναμετρήσεις που έχουν συναντηθεί και, μάλιστα, με ανατροπή.

Η Μπορούσια διατηρεί το αήττητο που έχει απέναντι στους πρωτοπόρους του πρωταθλήματος από την έναρξη της σεζόν, καθώς στο ματς του πρώτου γύρου τους είχε υποχρεώσει σε ισοπαλία (1-1), ενώ στις 27 Οκτωβρίου είχε επικρατήσει με το εμφατικό 5-0 στο «Μπορούσια Παρκ» στο πλαίσιο του Κυπέλλου!

Στο πρώτο ματς του 2022 και εναρκτήριο της 18ης αγωνιστικής η Μπάγερν προηγήθηκε νωρίς με τον υποψήφιο για το βραβείο του κορυφαίου παίκτη του κόσμου για το 2021, Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, αλλά η «απάντηση» της Γκλάντμπαχ ήταν άμεση… με δύο γκολ με τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα. Το 2-1 έμεινε μέχρι το τέλος, με την Μπάγερν να γνωρίζει την δεύτερη ήττα της μετά τις 19/11 (τότε από την Άουγκσμπουργκ εκτός έδρας με το ίδιο σκορ) κι ενώ ακολούθησε ένα σερί 7/7 σε όλες τις διοργανώσεις.

Μένει να φανεί εάν η Ντόρτμουντ θα μπορέσει να εκμεταλλευτεί το «δώρο» της Γκλάντμπαχ και μειώσει στο -6 από την κορυφή (παίζει το Σάββατο εκτός με την Αϊντραχτ), έτσι ώστε να δοθεί νέο ενδιαφέρον στο πρωτάθλημα…

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ