Μπουρούσης: Όταν μου μίλησε ο κ. Παύλος αποφάσισα να έρθω

Χαρούμενος και απόλυτα ικανοποιημένος εμφανίστηκε ο Γιάννης Μπουρούσης μετά την υπογραφή του συμβολαίου του με τον Παναθηναϊκό.

Ο Έλληνας σέντερ με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της ΚΑΕ Παναθηναϊκός εξήγησε πόσο σημαντικό ρόλο στην απόφαση του έπαιξε ο Παύλος Γιαννακόπουλος.

Μάλιστα εκείνο το οποίο ανέφερε είναι ότι ήθελε πολύ να ντυθεί στα πράσινα, κάτι το οποίο δεν έγινε νωρίτερα παρότι είχε φτάσει πολύ κοντά.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Όταν μιλήσαμε για πρώτη φορά με τον κ. Δημήτρη Γιαννακόπουλο, μου έδειξε ότι με θέλει στην ομάδα και του υποσχέθηκα πως αν αποφασίσω να μείνω στην Ευρώπη αυτό θα γίνει μόνο για τον Παναθηναϊκό και για εκείνον προσωπικά. Και αυτό έγινε, γεγονός που με χαροποιεί ιδιαίτερα», τόνισε αρχικά.

Για τον ρόλο του Παύλου Γιαννακόπουλου: «Στο τελευταίο μας ραντεβού ήταν “παρών” και ο κ. Παύλος Γιαννακόπουλος. Όταν μου μίλησε και εκείνος είπα: “τέλος, πάω στον Παναθηναϊκό”. Είναι ο πιο ιστορικός παράγοντας στην Ελλάδα, ένας άνθρωπος τον οποίο όλοι σέβονται και αποτέλεσαν μεγάλη τιμή για εμένα τα λόγια του. Νιώθω τόσο μεγάλο σεβασμό και εκτίμηση γι’ αυτόν τον άνθρωπο που δεν μπορούσα να μην τον ακούσω». 

Διαβάστε περισσότερα στο pamesports.gr 

Διαβάστε επίσης:

Ανακοίνωσε Μπουρούση ο Παναθηναϊκός

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ