Μπουκάλια τεστοστερόνης και ενέσεις

Μπουκάλια τεστοστερόνης και ενέσεις

Ο Οσκαρ Πιστόριους βρίσκεται για δεύτερη μέρα στο δικαστήριο της Πρετόρια. Για προσχεδιασμό κάνει λόγο η δικηγόρος του θύματος, ενώ βρέθηκε 38άρι όπλο χωρίς άδεια. Δεν κάλεσε την αστυνομία. Κρυβόταν στο μπάνιο η Ρίβα. Μπουκάλια τεστοστερόνης και βελόνες.

Ο αξιωματικός της αστυνομίας που έφτασε πρώτος στο σπίτι του Πιστόριους, Μποτά, λέει πως το παράθυρο από την τουαλέτα βλέπει στη πίσω αυλή, όπου υπήρχαν δύο σκυλιά, ενώ συνεχίζει αντικρούοντας τους ισχυρισμούς του Πιστόριους πως δεν φόραγε τα τεχνητά του μέλη, αφού οι πυροβολισμοί στην πόρτα δείχνουν πως στεκόταν σε κανονικό ύψος. Το παράθυρο της τουαλέτας είναι μικρό και δεν υπήρχε διέξοδος από την τουαλέτα.

Ο αξιωματικος της Αστυνομίας φέρνει νέα στοιχεία καθώς αναφέρει ότι βρέθηκαν δύο μπουκάλια τεστοστερόνης και βελόνες στο σπίτι του Πιστόριους. Ο Μποτά είπε πως αστυνομία δεν ήταν σε θέση να ερευνήσει τους offshore λογαριασμούς, εκτός εκείνων που αφορούν την memory stick που προαναφέρθηκε.

Ο Μποτά συνεχίζει να βγάζει ψεύτη τον Πιστόριους, καθώς τόνισε πως ποτέ δεν έχει γίνει μια καταγγελία σχετικά με τις απειλές της ζωής του όπως υποστήριξε χθες ο αθλητής.

 

Πηγή: gazzetta.gr

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ