Μπλατ: Να ψάξουμε για δικαιολογίες θα ήταν λάθος

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού Ντέιβιντ Μπλατ στάθηκε στα λάθη που έκανε η ομάδα του στο ματς με την Βιλερμπάν

Αναλυτικά όσα είπε:

«Συγχαρητήρια στην Βιλερμπάν. Έπαιξε καλύτερα και άξιζε τη νίκη. Δεν κάναμε πολλά πράγματα σωστά και το να ψάξουμε για δικαιολογίες θα ήταν λάθος. Συγχαρητήρια και πάλι στην αντίπαλό μας. Εμείς προφανώς έχουμε πολλή δουλειά να κάνουμε».

Για το αν αποτέλεσε για εκείνον έκπληξη η εμφάνιση και η νίκη της Βιλερμπάν, είπε: «Πίστευα πριν το παιχνίδι πως είναι καλή ομάδα. Προφανώς υπάρχει συνέχεια και εξέλιξη από την προηγούμενη σεζόν και με την προσθήκη κάποιων καλών παικτών. Επίσης ένας παράγοντας θεωρώ πως ήταν υπέρ των αντιπάλων μας, είναι ότι είχαν μια πιο φυσιολογική προετοιμασία. Ήταν πολύ περισσότερο καιρό όλοι οι παίκτες μαζί».

Για το τι έφταιξε και άλλαξε η εικόνα του Ολυμπιακού μετά το πρώτο δεκάλεπτο: «Θεωρώ πως στην πραγματικότητα το πλάνο του παιχνιδιού ήταν καλό, απλά δεν κάναμε στη συνέχεια κάποια πράγματα που κάναμε με επιτυχία στο πρώτο δεκάλεπτο και αυτό το εκμεταλλεύτηκε η αντίπαλός μας.

Το ενδιαφέρον για αυτό το παιχνίδι είναι ότι πρέπει να βάλεις κάποια σουτ. Αν δεν τα βάλεις η δυναμική του παιχνιδιού αλλάζει γρήγορα. 23% από την περίμετρο και 65% από την γραμμή των βολών, οι περισσότερες πιθανότητες είναι να χάσεις. Αυτή είναι η πραγματικότητα».

Για το αν επηρέασε την ομάδα το ότι δεν έχει δώσει επίσημα παιχνίδια, σε αντίθεση με την Βιλερμπάν, απάντησε: «Ίσως. Σίγουρα δεν θέλω να αναζητήσω δικαιολογίες. Δεν είναι σωστό να κάνω κάτι τέτοιο. Θα μπορούσε να είναι ένας παράγοντας. Κι αν πράγματι είναι, τότε θα πρέπει να βρούμε έναν τρόπο να το διορθώσουμε αυτό, ώστε να μην μας επηρεάζει».

Πηγή: filathlos.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ