BINTEO-Σαββίδης: «Πρωταθλητές με Στέφενς»

BINTEO-Σαββίδης: «Πρωταθλητές με Στέφενς»

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ και ο Ιβάν Σαββίδης παρουσίασαν τον νέο τεχνικό της ομάδας Χουμπ Στέφενς. Ο Ολλανδός τεχνικός εμφανίστηκε σίγουρος για την επιλογή του και ζήτησε από τον κόσμο του ΠΑΟΚ να κάνει την Τούμπα… «φρούριο», ενώ τόνισε πως την επόμενη σεζόν ο «δικέφαλος του Βορρά» πρέπει να γίνει πρωταθλητής Ελλάδας.

Ιβάν Σαββίδης: «Θα θέλαμε να οδηγήσει την ομάδα ένας προπονητής που ξέρει το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Δε θα σας κρύψω ότι αναλύαμε πολύ καιρό αυτό το θέμα. Συζητούσαμε για πολλούς υποψηφίους, καταλήξαμε στον Στέφενς.

Με μεγάλη μας χαρά τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια του ΠΑΟΚ. Θα ήθελα να σας παρακαλέσω όσο πιο θερμά γίνεται να δεχτείτε την επιλογή μας.Υπάρχουν πολλοί σοβαροί στόχοι σε μικρό χρονικό διάστημα, να ετοιμάσει την ομάδα να κυνηγήσουμε τον τίτλο.

Οι στόχοι είναι σοβαροί. Του χρόνου πρέπει να γίνουμε πρωταθλητές Ελλάδας. Υπό αυτές τις συνθήκες, συζητούσαμε για πολύ καιρό τον ερχομό του. Αυτός είναι ο βασικός στόχος ο οποίος δεν εξαιρεί και τη διεκδίκηση του Κυπέλλου. Το 2014 θα είναι η πολύ σοβαρή χρονιά για τον ΠΑΟΚ και ελπίζουμε να έχουμε πολύ καλά αποτελέσματα. Επαναλαμβάνω ότι θέλουμε να βγούμε πρωταθλητές. Το πως, εξαρτάται από τη δική του δουλειά. Εξαρτάται από την προσέγγιση του.

Διαβάστε όσα ειπώθηκαν στη συνέντευξη Τύπου αναλυτικά στο pamesports.gr

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ