BINTEO- Με δάκρυα το «αντίο» του Ορτέγα

BINTEO- Με δάκρυα το «αντίο» του Ορτέγα

 

Ο Αριέλ Ορτέγα, «θρύλος» για τη Ρίβερ Πλέιτ, άφησε τα γήπεδα και αποσύρθηκε από την ενεργό δράση στα 39 του.

Σε κλίμα συγκίνησης και με τον γιο του να σκοράρει από δική του πάσα, ο Αργεντινός άσος δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του…

Το αποχαιρετιστήριο παιχνίδι έγινε το βράδυ του Σάββατο στο «Μονουμεντάλ» μπροστά σε 60.000 οπαδούς ενώ μεγάλοι άσοι του παρόντος και του παρελθόντος τίμησαν τον Αριέλ Ορτέγα!

Μια ομάδα επίλεκτων της Ρίβερ αντιμετώπισε τους «φίλους του Ορτέγα». Στον αγώνα πρόσφεραν θέαμα σπουδαίοι παίκτες όπως οι Ρομάριο, Χουάν Σεμπαστιάν Βερόν, Χαβιέρ Σαβιόλα, Ρομπέρτο Αγιάλα και Ετντζο Φραντσέσκολι. Είναι χαρακτηριστικό πως ο Ορτέγα έπαιξε και για τις δύο ομάδες.

Τα βλέμματα όλων τράβηξε πάντως ο γιος του Αριέλ, Τόμας, τη στιγμή που σκόραρε το πρώτο του γκολ με την φανέλα της Ρίβερ Πλέιτ ύστερα από ασίστ του πατέρα του! Ο Αργεντινός άσος δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυα συγκίνησης, σε μια πραγματικά συγκλονιστική στιγμή…

Να θυμίσουμε πως ο Ορτέγα ξεκίνησε την καριέρα του στη Ρίβερ Πλέιτ το 1991. Κατέκτησε με τους «εκατομμυριούχος» επτά πρωταθλήματα και επτά κύπελλα, στις συνολικά τρεις θητείες τους στον σύλλογο. Στην Ευρώπη έπαιξε σε Βαλένθια, Σαμπντόρια, Πάρμα, Φενέρμπαχτσέ. Στην Αργεντινή έπαιξε ακόμα σε Νιούελς, Ιντεπεντιέντε Ριβαντάνια, Ολ Μπόις, Ντεφενσορες Μπελγράνο.

Με την εθνική ομάδα της Αργεντινής έπαιξε σε 87 παιχνίδια και σκόραρε 17 γκολ…

 

 

Πηγή: pamesports.gr

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ