Μπεσίκτας: «Παράνομη η μετακίνηση του ΜακΚίσικ» – Τι λένε στον Ολυμπιακό

Με ανακοίνωσή της η Μπεσίκτας υποστηρίζει πως ο Σακίλ ΜακΚίσικ, που το μεσημέρι ανακοινώθηκε από τον Ολυμπιακό, έχει ακόμη συμβόλαιο σε ισχύ μαζί της και πως ήταν απόλυτα συνεπής στις οικονομικές υποχρεώσεις απέναντί του. Έτσι θεωρεί τη μεταγραφή του 29χρονου άσου στους «ερυθρόλευκους» παράνομη και θα κινηθεί νομικά.

Η ανακοίνωση αναφέρει: «Ο Σακίλ ΜακΚίσικ έχει ακόμη συμβόλαιο σε ισχύ με την ομάδα μας. Οι υποχρεώσεις που απορρέουν από αυτό το συμβόλαιο έχουν τηρηθεί στο ακέραιο. Σε περίπτωση που υπογράψει συμβόλαιο με άλλη ομάδα, είναι αναπόφευκτο να τιμωρηθεί για υπογραφή διπλού συμβολαίου. Αντιμέτωποι με αυτή την κατάσταση, ενημερώνουμε το κοινό πως θα κινήσουμε όλες τις δικαστικές διαδικασίες τόσο από την FIBA, όσο και από την τουρκική ομοσπονδία, προκειμένου να υπερασπιστούμε τα συμφέροντα του συλλόγου μας».

Από πλευράς Ολυμπιακού έχουν την ενημέρωση πως ο ΜακΚίσικ είναι ελεύθερος κάνοντας χρήση σχετικού όρου στο συμβόλαιό του και δεν ανησυχούν. Άλλωστε αν το έκαναν δεν θα είχαν σπεύσει να ανακοινώσουν τη συγκεκριμένη προσθήκη.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ