Μπεργκ: Οι νίκες μας δίνουν αυτοπεποίθηση

Μπεργκ: Οι νίκες μας δίνουν αυτοπεποίθηση

Στην σημασία των νικών ακόμα και όταν η ομάδα δεν παίζει καλά στάθηκε ο Μάρκους Μπεργκ λέγοντας πως τέτοιες νίκες δίνουν αυτοπεποίθηση στον Παναθηναϊκό.

Ο Σουηδός επιθετικός που με τα δύο γκολ που πέτυχε, έφτασε τα 15 και είναι πρώτος σκόρερ στο πρωτάθλημα, μιλώντας στην NOVA ανέφερε:

«Δεν ήταν το καλύτερο παιχνίδι μας, αλλά νικήσαμε. Είμαι χαρούμενος μόνο για τους τρεις βαθμούς και όχι από το πως παίξαμε. Οι αμυντικοί είχαν δύσκολο ρόλο, δέχτηκαν πίεση, αλλά αντιδράσαμε σωστά μετά την ισοφάριση και καθαρίσαμε το ματς».

Για την εικόνα της ομάδας: «Όντως δεν είμαστε στην καλύτερη φάση μία εβδομάδα τώρα, αλλά και πάλι πήραμε δύο νίκες. Σίγουρα θέλουμε να παίζουμε καλύτερα, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο, έχει τα πάνω και τα κάτω. Αυτό που μετράει, είναι πως η γενική μας εικόνα έχει βελτιωθεί αισθητά».

Για την συνέχεια: «Πάντα μπορούμε να βελτιωνόμαστε, αλλά υπάρχει πρόοδος, οι νίκες μας δίνουν αυτοπεποίθηση, έχουμε γίνει ομάδα και έτσι ανοίγει ο δρόμος για κάτι ακόμα καλύτερο».

Για το αν θέλει να βγει πρώτος σκόρερ: «Δεν ξέρω, μακάρι να πετύχω κι άλλα γκολ, αλλά αυτό δεν είναι το σημαντικό. Αν βέβαια βγω πρώτος σκόρερ, θα είναι φυσικά κάτι ευχάριστο».

Για τα πλέι οφ: «Όλα είναι ανοιχτά, έχουμε εμπιστοσύνη και αυτοπεποίθηση. Δείξαμε πως μπορούμε, αλλά όχι αν παίζουμε όπως σήμερα. Με συγκέντρωση όλα είναι δυνατά, αρκεί να έχουμε βέβαια και την υγεία μας».

 

Πηγή: gazzetta.gr

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ