Μπέντο: Η πίεση μας κάνει καλό

Η εντός έδρας ήττα από τον ΑΠΟΕΛ στην 2η αγωνιστική του Europa League έχει «στριμώξει» αρκετά τον Ολυμπιακό και τον πιέζει για να νικήσει πάση θυσία την Αστάνα, στο αυριανό ματς της 3ης αγωνιστικής στο γήπεδο Καραϊσκάκη, ωστόσο ο Πάουλο Μπέντο εκτιμά αυτή την πίεση ως θετικό παράγοντα. Και αυτό τόνισε στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε. «Η πίεση υπάρχει, αλλά θεωρούμε πως κάνει καλό σε εμάς και την ομάδα. Δεν σταματάει κάτι εδώ από την Ευρώπη» τόνισε χαρακτηριστικά, ενώ είπε ακόμη πως θα υπάρξουν κάποιες αλλαγές στην ενδεκάδα, χωρίς φυσικά να τις προσδιορίσει, και ξεκαθάρισε πως ο Ντε Λα Μπέγια δεν θα είναι σε θέση να αγωνιστεί ούτε στο αυριανό ματς.

Η πρώτη ερώτηση που έγινε στον Πορτογάλο τεχνικό δεν αφορούσε μόνο το αυριανό ματς, αλλά και το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, που αμέσως μετά ακολουθεί. «Εμείς είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι στο αυριανό ματς και δεν σκεφτόμαστε το επόμενο. Δεν έχει αλλάξει κάτι στην προετοιμασία μας σε σχέση με ό,τι γίνεται συνήθως. Κοιτάζουμε τα θετικά και τα αρνητικά του τωρινού αντιπάλου. Μετά θα δούμε τον επόμενο αγώνα» ήταν η απάντησή του, ενώ, αναφερόμενος στην αστάθεια που δείχνει η ομάδα του, με δεδομένες τις ήττες από Λάρισα και ΑΠΟΕΛ, σχολίασε:

«Δεν πιστεύω πως έχουμε δείξει ότι δεν διαθέτουμε σταθερότητα. Με εξαίρεση τα ματς που χάσαμε και για τα οποία έχω δώσει εξηγήσεις, εμείς έχουμε νικήσει τα άλλα ματς στο πρωτάθλημα. Νικήσαμε την Γιουνγκ Μποις, νικήσαμε στο ντέρμπι με την ΑΕΚ και γενικά έχουμε δείξει ένα καλό πρόσωπο και μία σταθερότητα».

Αμέσως μετά τόνισε ότι θα υπάρξουν κάποιες αλλαγές στην ενδεκάδα, σε σχέση με αυτή που παρέταξε στη Νέα Σμύρνη. «Όχι πολλές, αλλά κάποιες» είπε και πρόσθεσε πως ο Ντε Λα Μπέγια δεν θα είναι στην αποστολή.

 

Διαβάστε επίσης:

Η παρακάμερα του Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός – ΒΙΝΤΕΟ

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ