Μπέντο: Επιθετικό ποδόσφαιρο και όλους τους τίτλους

Αποφασισμένος να προσαρμοστεί άμεσα, να πάρει γρήγορες αποφάσεις, να προετοιμάσει σωστά την ομάδα για την πρόκριση επί της Αρούκα και να πετύχει νίκες και τίτλους με επιθετικό ποδόσφαιρο εμφανίστηκε ο Πάουλο Μπέντο κατά την παρουσίασή του από την ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Ο Πορτογάλος προπονητής δήλωσε ότι έχει μιλήσει με τον Μάρκο Σίλβα και άκουσε τα καλύτερα από τον συμπατριώτη του τεχνικό για τον Ολυμπιακό, ενώ δεν έκρυψε ότι θα ακολουθήσει το πλάνο του όσον αφορά στον τρόπο που θα αγωνίζεται η ομάδα.

Έθεσε φυσικά ως άμεσο στόχο την πρόκριση επί της Αρούκα την οποία χαρακτήρισε σοβαρό αντίπαλο, άξιο σεβασμού.

Οι δηλώσεις του Πάουλο Μπέντο:

Για το πλάνο του και για τις αλλαγές που ενδεχομένως θέλει να κάνει: «Σε μια τέτοια ομάδα το μόνο πλάνο που μπορείς να έχεις είναι να νικάς. Άρα πρέπει να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε σε αυτό το θέμα. Θέλω να μάθω όσο πιο σύντομα γίνεται τους παίκτες, να προσαρμοστούμε άμεσα στην ομάδα και να καταφέρουμε να δώσουμε το δικό μας πνεύμα ώστε να είμαστε έτοιμοι στο πρώτο παιχνίδι για τα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ και να βγάλουμε τα πρώτα τέσσερα παιχνίδια για την Ευρώπη και το ελληνικό πρωτάθλημα και να φτάσουμε στη διακοπή με τα καλύτερα αποτελέσματα».

Διαβάστε περισσότερα στο pamesports.gr

Διαβάστε επίσης:

Ανακοίνωσε την πρόσληψη του Μπέντο ο Ολυμπιακός

Παρουσιάζει Μπέντο o Ολυμπιακός

Ανακοίνωσε Μάρτινς ο Ολυμπιακός

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ