Μπέιλ: «Αφήστε με να φύγω»

Μπέιλ: «Αφήστε με να φύγω»

 Σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα «Marca», ο Γκάρεθ Μπέιλ κατηγόρησε τον πρόεδρο της Τότεναμ, Ντάνιελ Λίβι πως αθέτησε την υπόσχεση που είχε δώσει στον Ουαλό άσο για να μετακομίσει στην Μαδρίτη για λογαριασμό της Ρεάλ.

Ο σούπερ σταρ των «σπερς» εμφανίστηκε δυσαρεστημένος με τον ισχυρό άντρα της ομάδας, καθώς όπως υποστήριξε η Τότεναμ απέρριψε την προσφορά της «βασίλισσας».

Οι σκέψεις της αγγλικής ομάδας ήταν πως ο Άντρε Βίλας-Μπόας μπορούσε να δελεάσει τον καλύτερο ποδοσφαιριστή της περσινής σεζόν στην Πρέμιερ Λιγκ να παραμείνει για ακόμα μία χρονιά στο Βόρειο Λονδίνο.

Ωστόσο οι ελπίδες του Πορτογάλου τεχνικού εκμηδενίστηκαν την Παρασκευή, από την αποκάλυψη του Μπέιλ πως θέλει να αποχωρήσει στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο.

«Μου έδωσες μια υπόσχεση, μου υποσχέθηκες πως αν δεν βγούμε στο Τσάμπιονς Λιγκ και έρθει δελεαστική προσφορά από κάποια ομάδα για να με αποκτήσει, θα το συζητούσαμε. Η προσφορά ήρθε από τη Ρεάλ Μαδρίτης και θέλω να αγωνιστώ εκεί. Οπότε κράτα την υπόσχεσή σου και διαπραγματεύσου», φέρεται να δήλωσε ο Γκάρεθ Μπέιλ στον Λίβι, σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα.

 

Πηγή: pamesports.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ