Μπαρτζώκας:Οι λόγοι της νίκης

Μπαρτζώκας:Οι λόγοι της νίκης

 

Ο προπονητής των πρωταθλητών Ευρώπης και Ελλάδας εξήγησε μετά την νίκη «θρίλερ» επί της Μακάμπι στο Τελ Αβίβ: «Ήταν πολύ σημαντική νίκη για εμάς σήμερα για τρεις λόγους. Πρώτον γιατί μάθαμε πριν το παιχνίδι την απόφαση του αθλητικού δικαστή που απέρριψε την ένσταση μας και αυτό δημιούργησε έξτρα ψυχολογικό βάρος στην ομάδας. Το δεύτερο γιατί έπρεπε να καλύψουμε τα κενά των τραυματιών Πάουελ και Λο. Και το τρίτο και πιο σημαντικό, γιατί είναι πάντα πολύ σημαντικό να παίζεις σε αυτό το πολύ δύσκολο γήπεδο».

«Για τρία δεκάλεπτα είχαμε τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα», συνέχισε ο Μπαρτζώκας και επισήμανε ότι: «Στο τρίτο δεκάλεπτο επιτρέψαμε στη Μακάμπι και στον κόσμο της να μπει στο παιχνίδι γιατί δεν είχαμε τον έλεγχο των αιφνιδιασμών τους, είτε με καλή άμυνα, είτε με σωστή χρησιμοποίηση των φάουλ. Αλλά είχαμε σωστές αντιδράσεις και όταν βρεθήκαμε με έξι πόντους πίσω, αλλά και στο τέλος».

«Αν πρέπει να σταθούμε σε μια φάση, αυτή είναι η άμυνα του Χάινς στην τελευταία φάση επάνω στον Σμιθ», τόνισε ο κόουτς του Ολυμπιακού.

 

ΠΗΓΗ:pamesports.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ