Μπαρτζώκας:Έχουμε παίκτες με χαρακτήρα

Μπαρτζώκας: Έχουμε παίκτες με χαρακτήρα

Αν και ο Βασίλης Σπανούλης «ξέσπασε» στις καρέκλες για την απώλεια της διαφοράς, το γεγονός ότι οι «ερυθρόλευκοι» δεν κάλυψαν το -8 του πρώτου αγώνα με τους Βάσκους, δεν φάνηκε να ενοχλεί ιδιαίτερα τον προπονητή του Ολυμπιακού. Στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε δεν έκρυψε την χαρά του για τη νίκη και την απόδοση των παικτών του.

«Πήραμε μία πολύ σημαντική νίκη σήμερα κι αυτό που μετράει περισσότερο για μένα είναι ότι κερδίσαμε. Παίξαμε πολύ καλή άμυνα, ιδιαίτερα στο πρώτο μέρος, αλλά με 53% στο τρίποντα οι αντίπαλοί μας μείωσαν στους οκτώ. Νομίζω όμως αυτό λίγη σημασία έχει. Είναι η τέταρτη νίκη σερί που κάναμε στην Ευρωλίγκα κι αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά», είπε αρχικά ο τεχνικός των Πειραιωτών και συνέχισε:

«Είναι πολύ δύσκολο να μείνεις σε υψηλό ρυθμό με τόσα παιχνίδια που υπάρχουν φέτος. Αν είχαμε νικήσει τη Σιένα θα ήταν πολύ καλό το ρεκόρ μας, όπως και τώρα είναι πολύ καλό. Έχουμε παίκτες που είναι γεννημένοι νικητές. Παίκτες με χαρακτήρα και αυτό μας κάνει ανταγωνιστικούς και στη φετινή διοργάνωση».

Επίσης τόνισε πως ο Ντορόν Πέρκινς θα κάνει το ντεμπούτο του στο ματς της ερχόμενης εβδομάδας με την Φενερμπαχτσέ στην Κωνσταντινούπολη

ΠΗΓΗ:naftemporiki.gr

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ