Μπαρτζώκας: «Συγκινήθηκα για τον κόουτς Ιωαννίδη, βρήκαμε τις λύσεις στην άμυνα»

Με ανάμεικτα συναισθήματα εμφανίστηκε στη συνέντευξη Τύπου ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας μετά τη νίκη των «ερυθρόλευκων» επί του Παναθηναϊκού με 88-78 στην παράταση, στην πρεμιέρα της εφετινής Euroleague.

Ο προπονητής των Πειραιωτών αναφέρθηκε στο θάνατο του Γιάννη Ιωαννίδη που «βύθισε» στο πένθος το ελληνικό μπάσκετ, εξήρε την αντίδραση της ομάδας του μέσα στο ματς, ενώ τόνισε πως η σεζόν έχει ακόμη πολύ δρόμο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιώργος Μπαρτζώκας:

«Κάναμε καλό ξεκίνημα στη διοργάνωση. Η ατμόσφαιρα και η θέληση του κόσμου εδώ ήταν μεγάλη, ήταν δύσκολα εδώ για εμάς γιατί ο Παναθηναϊκός ήθελε να αντιδράσει. Επίσης, δεν είχαμε τον Φαλ. Βρήκαμε τις λύσεις, βρήκαμε τους τρόπους για να παίξουμε την άμυνα που θέλαμε, ειδικά στην άμυνα.

Όποιος έζησε την εποχή του Ιωαννίδη, έζησε μεγάλες στιγμές και με τον Άρη και με την αναμόρφωση του Ολυμπιακού. Γέμιζε το ΣΕΦ και έκανε ξανά τον Ολυμπιακό αυτό που πρέπει να είναι. Εγώ προσωπικά συγκινήθηκα για τον κόουτς Ιωαννίδη. Όλοι είχαμε μία συγκίνηση για τον άνθρωπο που έφυγε. Τα τελευταία χρόνια δεν ήταν αυτός που πρέσβευε την ενέργεια, την ένταση, τη γνώση 24 ώρες το 24ωρο…».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ