Μπαρτζώκας: Παύει να είναι σύμπτωση

Μπαρτζώκας: Παύει να είναι σύμπτωση

«Η προσέγγιση του παιχνιδιού στα πρώτα 15’ ήταν λάθος, ένα γεγονός που επαναλαμβάνεται, παύει να είναι σύμπτωση», σχολίασε ο Γιώργος Μπαρτζώκας μετά την νίκη του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ επί του Ηλυσιακού.

«Είχαμε ένα δωδεκάωρο ταξίδι επιστροφής από την Βιτόρια και πολλές αλλαγές στο ρόστερ», εξήγησε ο κόουτς των «ερυθρόλευκων» και επισήμανε ότι: «Μπήκαμε πολύ χαλαροί. Ο Ηλυσιακός έχει δύο πολύ έμπειρους γκαρντ, τον Καυκή και τον Χατζή, πήρε διαφορά και μας ανάγκασε να πιεστούμε. Έτσι θα είναι από εδώ και μπρος, καθώς καμία ομάδα δεν έχει να χάσει τίποτα απέναντί μας».

«Ήταν τα πρώτο παιχνίδι όλων των εποχών στην Ευρώπη για τον Μουν», παρατήρησε ο Μπαρτζώκας για το νέο Αμερικανό φόργουορντ του Ολυμπιακού και σημείωσε: «Είναι πολύ ταλαντούχος παίκτης και είναι σημαντικό ότι έπαιξε έτσι έχοντας να κάνει προπόνηση μόνο για τρεις μέρες. Στρέφουμε την προσοχή στο πολύ κρίσιμο ματς με τη Μάλαγα».

«Είναι καθαρά ιατρικό θέμα», απάντησε σε ερώτηση για τον Έισι Λο, ο προπονητής του Ολυμπιακού. «Ήταν από τους σημαντικότερους παίκτες στην κατάκτηση της περσινής Ευρωλίγκας και μέρος του κορμού μας. Είναι καθαρά ιατρικό θέμα. Δεν ξέρω κάτι και δεν υπάρχει κάτι ανακοινώσιμο».

 

Πηγή: pamesports.gr

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ