Μπαρτζώκας: Φαίνονται οι απουσίες σε αυτή τη φάση

Μπαρτζώκας: Φαίνονται οι απουσίες σε αυτή τη φάση

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας θεωρεί πως η ομάδα του δεν βρίσκεται σε καλό μομέντουμ, ενώ θεωρεί καθοριστική την παρουσία του Χουάν Κάρλος Ναβάρο στο τρίτο δεκάλεπτο. 

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού μίλησε για την ήττα στο ΣΕΦ από την Μπαρτσελόνα: «Κάναμε μεγάλη προσπάθεια για να πάρουμε το ματς, θεωρώ καθοριστική την επιβολή του Ναβάρο στην αρχή της τρίτης περιόδου. Έδωσε αυτοπεποίθηση στην Μπαρτσελόνα. Εμείς μειώνοντας το βάθος του ρόστερ μας, πήγαμε σε πιο κοντό σχήμα και γυρίσαμε σε ζώνη. Έχοντας στην θέση “4” μόνο τον Πρίντεζη κι αυτό το σχήμα βοήθησε αρκετά, αλλά ήταν δύο καθοριστικά χαμένα ριμπάουντ που τελικά ίσως να έκριναν το παιχνίδι. Το μομέντουμ για εμάς δεν ήταν καλό. Οι απουσίες σε αυτή την φάση φαίνονται. Χαίρομαι για τον κόσμο που ήρθε και χειροκρότησε την ομάδα ακόμα και στο τέλος. Είναι σημαντικό. Φυσικά μπορούσαμε να κερδίσουμε το παιχνίδι, αλλά είχαμε χαμηλά ποσοστά ειδικά στα τρίποντα 30%. Συγχαρητήρια στην Μπαρτσελόνα για τη νίκη, εμείς κοιτάμε μπροστά το επόμενο παιχνίδι.

Στον Ολυμπιακό δεν είναι τίποτα εύκολο, γιατί είναι μεγάλη ομάδα. Η Μπαρτσελόνα πριν ενάμιση μήνα δεν ήταν καλά και εμείς ήμασταν, ενώ τώρα είναι σε καλό μομέντουμ, πλήρης και υγιής, ενώ εμείς έχουμε τόσες απουσίες. Περιμένουμε τον Πέτγουεϊ να επιστρέψει γρήγορα, πάει καλύτερα, ενώ ο Μουν δεν μπορεί να παίξει στην Ευρωλίγκα. Ελπίζουμε να δουλέψουμε καλά με μυαλό και συγκέντρωση, να έχουμε υγεία για να πάρουμε αυτό που μας αξίζει».

 

Πηγή: gazzetta.gr

 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ