Μπαρτζώκας: Έχουμε αρκετές πιθανότητες

Μπαρτζώκας: Έχουμε αρκετές πιθανότητες

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας αποθέωσε στην συνέντευξη Τύπου την ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι φίλοι του Ολυμπιακού στο ΣΕΦ και τόνισε ότι η ομάδα του έχει αρκετές πιθανότητες πρόκρισης στο Φάιναλ Φορ του Μιλάνου εις βάρος της Ρεάλ.

«Δεν μπορώ να ξεκινήσω αλλιώς, από το να αποθεώσω την ατμόσφαιρα στο γήπεδο μας», ήταν τα πρώτα λόγια του προπονητή των «ερυθρόλευκων» και ήταν φανερά για την συγκίνηση του. «Ποτέ δεν θυμάμαι στο παρελθόν τέτοια ενθουσιώδη συμπαράσταση», εξήγησε ο Μπαρτζώκας και τόνισε: «Ήταν ένα πάρτι σήμερα. Έχουμε δύσκολο έργο απέναντι στην καλύτερη ομάδα Ευρώπης. Παίξαμε, όμως, σήμερα μαζί ομάδα και κόσμος. Είχαμε πολύ καλή αμυντική συγκέντρωση και ενέργεια και ελάχιστα νεκρά διαστήματα».

«Η Ρεάλ έχει την καλύτερη επίθεση στην Ευρωλίγκα», συνέχισε ο κόουτς του Ολυμπιακού και σημείωσε ότι: «Οι αριθμοί και μόνο δείχνουν την καλή δουλειά, που κάναμε σε αυτό τον τομέα. Η Ρεάλ έχει πολύ καλή δημιουργία, πολύ καλό ματς πάσας, και εμείς τους αναγκάσαμε να πέσουν σε 10 τελικές πάσες. «Δείγμα της διάθεσης και ομαδικότητας μας είναι οι 19 δικές μας ασίστ». «Κερδίσαμε δύο συνεχόμενες φορές ομάδα μια που έχει χάσει ουσιαστικά δύο ματς την χρονιά», υπογράμμισε ο Μπαρτζώκας.

«Δεν είναι ώρα να κάνω απολογισμό και να σκεφτώ τι θα συνέβαινε εάν είχαμε το πλεονέκτημα της έδρας, δυστυχώς κάναμε τέσσερις εντός έδρας ήττες στο Τοπ 16 χωρίς τρεις από τους καλύτερους Έλληνες παίκτες μας», είπε ακολούθως ο προπονητής των «ερυθρολεύκων» και σημείωσε ότι: «Ο Πέτγουεϊ έπαιξε με ένεση και του αξίζουν συγχαρητήρια όπως σε όλα τα παιδιά. Θα προσπαθήσουμε να διαχειριστούμε την συσσωρευμένη ένταση και κούραση, που υπάρχει, άλλωστε και στις δύο ομάδες. Πιστεύω ότι έχουμε αρκετές πιθανότητες να προκριθούμε στο Φάιναλ Φορ. Πρέπει να ετοιμαστούμε πνευματικά».

Ο Μπαρτζώκας, επίσης, ενημέρωσε ότι ο Στράτος Περπέρογλου θα ακολουθήσει κανονικά την αποστολή στην Μαδρίτη για τον πέμπτο και τελευταίο αγώνα της σειράς των πλέι οφ της Ευρωλίγκας κόντρα στην «Βασίλισσα».

ΠΗΓΗ: pamesports

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ