Μπαρτσελόνα – Παρί Σεν Ζερμέν 1-4: Ο Μπαπέ “σκότωσε” τους Καταλανούς – ΒΙΝΤΕΟ

Ίσως τη μεγαλύτερη νίκη στην ιστορία της στο Champions League πέτυχε η Παρί Σεν Ζερμέν στο «Καμπ Νόου». Χωρίς τον Νεϊμάρ στην αποστολή, ο Κιλιάν Μπαπέ «σκότωσε» με χατ τρικ την «Μπάρτσα» και με το εμφατικό 4-1 η ρεβάνς της 10ης Μαρτίου στο «Παρκ ντε Πρενς» του Παρισιού αποκτά διαδικαστικό χαρακτήρα.

Μετά από 5 αγώνες χωρίς νίκη στο επιβλητικό γήπεδο των Καταλανών (3-2-0 το ρεκόρ της Μπαρτσελόνα) ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο στο πρώτο του ευρωπαϊκό παιχνίδι από το τότε που ανέλαβε τους «πρωτευουσιάνους» κατάφερε να οδηγήσει την ομάδα του σε μία τεράστια νίκη, η οποία ήρθε με ανατροπή.

Στην πρώτη της αξιόλογη επιθετική προσπάθεια στο ματς η Μπαρτσελόνα άνοιξε το σκορ με το πέναλτι του Μέσι στο 28΄. Δευτερόλεπτα νωρίτερα ο Ντε Γιονγκ ανατράπηκε στην περιοχή με τον Κάιπερς να δείχνει την «ασβεστένια βούλα» μετά και την εξέταση της φάσης από το VAR.

Η ομάδα του Κούμαν «εξαφανίστηκε» στη συνέχεια και ιδιαίτερα στο δεύτερο μέρος, γνωρίζοντας άλλη μία βαριά ήττα στο γήπεδο που κάποτε αποτελούσε το φόβητρο όλων των ομάδων του κόσμου.

Η «απάντηση» της Παρί ήταν άμεση και στο 32΄ η ομάδα του Ποτσετίνο ισοφάρισε με το σουτ του Μπαπέ μέσα από την περιοχή, μετά την ασίστ του Βεράτι. Το μεγάλο «αστέρι» της Παρί «χτύπησε» ξανά στο 65΄ για να έρθει πέντε λεπτά μετά ο Κιν και να «γράψει» το 1-3 μετά από μπαλιά του Παρέδες. Στο 85′ ο Μπαπέ με νέα καταπληκτική προσπάθεια έκανε το τελικό 1-4 και σημείωσε το πιο εντυπωσιακό χατ – τρικ της καριέρας του κάνοντας κανε εντελώς τυπική τη ρεβάνς (10/3).

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ