Μπαρτσελόνα: Αγωνία για τον Αγουέρο – Τι έδειξαν οι πρώτες εξετάσεις

Ανησυχία για την υγεία του επιθετικού της Μπαρτσελόνα Κουν Αγουέρο.

Ο Αργεντινός διεθνής ύστερα από άλμα με τον Λαγκουάρντια, στον αγώνα με την Αλαβές, ένιωσε άσχημα και αντικαταστάθηκε από τον προπονητή του. Είχε ενοχλήσεις στο στήθος και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου εξακολουθεί να νοσηλεύεται.

Θα παραμείνει κλινήρης τουλάχιστον μια-δυο μέρες ακόμα προκειμένου να παρακολουθείται στενά από τους γιατρούς και να υποβληθεί στις απαραίτητες εξετάσεις προκειμένου να διαπιστωθεί τι ήταν αυτό που προκάλεσε τις ενοχλήσεις στο στήθος.

Κανείς στην Μπαρτσελόνα δεν θέλει να ρισκάρει, συνεπώς ο ποδοσφαιριστής δεν θα επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους μέχρι να βεβαιωθούν ότι θα είναι απολύτως υγιής. Ο καταλανικός σύλλογος θα εκδώσει ανακοίνωση για τον Αγουέρο όταν έχει όλα τα αποτελέσματα των εξετάσεων στα χέρια του και υπάρχει συγκεκριμένη διάγνωση.

Αγουέρο

Η εφημερίδα της Καταλωνίας, «Sport», ανέφερε την Κυριακή ότι οι πρώτες εξετάσεις του «Κουν» έδειξαν καρδιακή αρρυθμία και ότι δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει. Εφόσον ισχύει κάτι τέτοιο, σημαίνει ότι το πρόβλημα που αντιμετωπίζει προέκυψε πριν ενταχθεί στο δυναμικό της Μπαρτσελόνα.

Ο 33χρονος πρώην ποδοσφαιριστής της Μάντσεστερ Σίτι αγωνίστηκε σε 5 ματς της τρέχουσας περιόδου και σημείωσε ένα γκολ, αυτό στην εντός έδρας ήττα από την Ρεάλ Μαδρίτης (1-2).

Ο Αγουέρο εκίνησε τη σεζόν τραυματίας, με ενοχλήσεις στη γάμπα του δεξιού του ποδιού.

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ