“Μπαλοτέλι για τους… Γερμανούς”

“Μπαλοτέλι για τους… Γερμανούς”

 

Σε όσους θεωρούν ότι η μεταγραφή του Μάριο Μπαλοτέλι στη Μίλαν αποτελεί προεκλογικό τρικ απάντησε ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι.

Ο ιδιοκτήτης των «ροσονέρι» τόνισε αρχικά ότι η μεταγραφή του «Σούπερ Μάριο» έγινε αποκλειστικά για αγωνιστικούς λόγους όμως στη συνέχεια δήλωσε ότι ο λόγος που έφερε τον Ιταλό επιθετικό στο Μιλάνο είναι γιατί έκανε εκατομμύρια Γερμανούς να κλαίνε με τα γκολ που πέτυχε κόντρα στα «πάντσερ» στο EURO 2012.

«Σε καμία περίπτωση δεν έκανα μια εκλογική επένδυση. Η μεταγραφή του Μάριο έγινε για αγωνιστικούς λόγους. Τόσο ο προπονητής μας, όσο και η διοίκηση, είναι σίγουροι πως η προσθήκη του παίκτη θα δυναμώσει την ομάδα. Συνεπώς, καμία ψηφοθηρική πρόθεση δεν υπάρχει πίσω από τη μεταγραφή αυτή», δήλωσε αρχικά ο Μπερλουσκόνι και στη συνέχεια αναφέρθηκε στις δηλώσεις που είχε κάνει πριν λίγο καιρό όταν και είχε χαρακτηρίσει τον Μπαλοτέλι «σάπιο μήλο».

«Δεν είναι σάπιο μήλο ο Μάριο. Τον αγόρασα γιατί με τα δύο γκολ που πέτυχε εναντίον της Γερμανίας το καλοκαίρι, έκανε εκατομμύρια Γερμανούς να κλαίνε. Αντίθετα με τον Μάριο Μόντι, ο οποίος σημείωσε και εκείνος δύο γκολ, αλλά έκανε τους Ιταλούς να κλαίνε», ανέφερε ο Μπερλουσκόνι.

Πηγή: pamesports.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ