Αρχίζει το ματς…

Αρχίζει το ματς…

«Αρχίζει το ματς αδειάσαν οι δρόμοι, η ώρα ζυγώνει αρχίζει το ματς, αρχίζει το ματς ερήμωσε η πόλη, τρεχάτε κι αρχίζει το ματς, πω πω γουστάρω να βλέπω κασκόλ, να βλέπω σημαίες να μπαίνουνε γκολ…»! Σε λίγες ώρες ξεκινάει, λοιπόν, ο… μαραθώνιος της Σούπερ Λίγκας, και 18 ομάδες ρίχνονται στη «μάχη» του νέου πρωταθλήματος. Όπως αναφέρει το σχετικό τραγούδι του Λουκιανού Κηλαηδόνη, ελπίζουμε τα παιχνίδια να… μαγνητίζουν και πολύ κόσμο.

Το νέο πρωτάθλημα έχει πολλές ιδιαιτερότητες και μεγάλα «ερωτηματικά», τα οποία περιμένουν «απαντήσεις» μέσα από τη διεξαγωγή των 34 αγωνιστικών. Γεγονός που κάνει μεγαλύτερο το ενδιαφέρον των φιλάθλων, αν και πολλά… δεδομένα έχουν αλλάξει. Όπως για παράδειγμα η απουσία της ΑΕΚ από τη «μεγάλη» κατηγορία για πρώτη φορά στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου… Ενός πραγματικά τεράστιου μεγέθους.  Η Ένωση υποβιβάστηκε στην Football League 2και έχει πλέον ξεκινήσει την προσπάθεια για να επιστρέψει όσο το δυνατό συντομότερα εκεί που πραγματικά ανήκει…

Στα αξιοσημείωτα είναι η επιστροφή του Απόλλωνα Σμύρνης στην πρώτη κατηγορία μετά από 13 χρόνια. Επίσης, η Καλλονή θα παίξει για πρώτη φορά στην ιστορία της στην κορυφαία επαγγελματική κατηγορία.

Παρά την οικονομική κρίση οι περισσότερες ομάδες δαπάνησαν χρήματα, έφεραν παίκτες με λάμψη, και το «pamesports» θα σας δώσει μια πρώτη… γεύση από το νέο πρωτάθλημα, με ένα σπέσιαλ αφιέρωμα με πολύτιμα στοιχεία από τα παρελθόν! Τόσο από την περίοδο 1959-60, όταν και είχαμε τη… γέννηση της Α’ Εθνικής, όσο και από τη σεζόν 1979-80, όταν και το πρωτάθλημα πήρε επαγγελματικό χαρακτήρα… Σημειώστε άλλωστε ότι μιλάμε για το 55ο πρωτάθλημα Α’ Εθνικής, ή το 35ο επαγγελματικό, ή το 8ο από τη δημιουργία της Σούπερ Λιγκ!

Διαβάστε περισσότερα στο pamesports.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ