Άρθρο Παύλου Παπαδημητρίου: Kαλό EURO να έχουμε!

ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ (Twitter:@pavlospapadim)

Καλημέρα σας και καλό EURO να έχουμε! Τι εννοείτε το Euro έχει αρχίσει από τις 11 Ιουνίου; Make no mistake,το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου ξεκινά το Σάββατο με τους πρώτους αγώνες της φάσης των «16». Τα νοκ αουτ είναι δω λοιπόν και τώρα θα μάθουμε στ’ αλήθεια πόσα απίδια βάζει ο σάκος.

Όχι ότι μέχρι τώρα δεν περνούσαμε καλά με πίτσα-μπύρα κι όλα τα συναφή. Και γκολάρες είδαμε κι επιτέλους κόσμο στις εξέδρες είδαμε. Από εδώ και πέρα όμως οι παλμοί ανεβαίνουν. Νίκησες, κοιτάς προς το Ουέμπλεϊ την 11η Ιουλίου (όσο κι αν φοβάσαι να το πεις δημόσια), έχασες μπαίνεις αεροπλάνο και γυρνάς στην πατρίδα για διακοπές. Θα μου πείτε άσχημο πράγμα είναι οι διακοπές μετά από τέτοια ταλαιπωρία με τον covid; Μωρέ μια χαρά είναι οι διακοπές αλλά -κακά τα ψέματα-μέσα στην πτήση της επιστροφής όλοι σκέπτονται -κατσουφιασμένοι- τι λάθος έκαναν και δε θα παίξουν στην επόμενη φάση.

Τώρα λοιπόν θα δούμε τον πραγματικό χαρακτήρα των ομάδων ,τώρα θα μάθουμε ποιος έχει το μέταλλο του νικητή, τώρα οι ηγέτες θα βγουν μπροστά για να οδηγήσουν τους υπόλοιπους στον τελικό και στην κούπα. Προσωπικά από τα οκτώ ματς που έρχονται περιμένω πως και πως το Βέλγιο-Πορτογαλία, το βράδυ της Κυριακής (22.00) στη Σεβίλλη. Κόντρα υψηλότατου επιπέδου τόσο ως προς την οργάνωση των αντιπάλων όσο και ως προς τις προσωπικότητες τους στο γρασίδι και στους πάγκους….Όλα τα παιχνίδια έχουν «κάτι να μας πουν» κι αν αυτό το «κάτι» το αντιληφθούμε σωστά θα μας «δείξει» και τη συνέχεια μέχρι και τον τελικό. Καλή διασκέδαση!

ΥΓ: Θα τα λέμε συνεχώς και εδώ και στον Real Fm 97.8 μέσα από τα καθημερινά ένθετα REAL-EURO για ένα έχετε ανά πάσα στιγμή την εικόνα της διοργάνωσης…

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ