Άρσεναλ: Συμφώνησαν σε περικοπές μισθών παίκτες και τεχνικό επιτελείο

Οι παίκτες και το τεχνικό επιτελείο της Άρσεναλ συμφώνησαν σε περικοπή του μισθού τους κατά 12,5%, λόγω της πανδημίας της COVID-19, όπως ανακοίνωσε ο σύλλογος σήμερα (20/4).

«Οι μειώσεις των συνολικών ετήσιων κερδών κατά 12,5% θα τεθούν σε ισχύ αυτόν τον μήνα, με τα απαραίτητα έγγραφα να ολοκληρώνονται τις επόμενες ημέρες», ανέφερε μεταξύ άλλων η ανακοίνωση της Άρσεναλ, η οποία προσθέτει: «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι έχουμε καταλήξει σε εθελοντική συμφωνία με τους παίκτες της πρώτης ομάδας, τον προπονητή και το επιτελείο του για να βοηθήσουμε στην οικονομική υποστήριξη του συλλόγου σε αυτήν την κρίσιμη στιγμή».

Η Άρσεναλ, πάντως, υπογράμμισε ότι τα ποσά της περικοπής θα επιστραφούν στην περίπτωση που επιτευχθούν συγκεκριμένοι στόχοι του συλλόγου εντός αγωνιστικού χώρου, όπως η έξοδος στο Champions League της νέας σεζόν.

Επίσης, ο σύλλογος ενημέρωσε ότι η συμφωνία με τους παίκτες βασίστηκε στην προοπτική ότι θα ολοκληρωθεί η σεζόν 2019/20, ενώ η ομάδα θα λάβει κανονικά τα έσοδα από τηλεοπτικά.

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.