“Άρωμα” τίτλου για τη Ρεάλ

“Άρωμα” τίτλου για τη Ρεάλ

 

Με χαρακτηριστική άνεση και προσφέροντας παράλληλα, θέαμα η Ρεάλ Μαδρίτης επικράτησε 3-0 της Λεβάντε και αύξησε τη διαφορά της από όσους διεκδικούν την κατάκτηση του ισπανικού πρωταθλήματος.

Η «βασίλισσα» ήταν καταιγιστική από νωρίς και μόλις στο 11ο λεπτό ο Κριστιάνο Ρονάλντο άνοιξε το σκορ με κεφαλιά. Η Ρεάλ θα μπορούσε να πάει στα αποδυτήρια με μεγαλύτερο προβάδισμα όμως η προσπάθεια του Μπενζεμά κατέληξε στο δοκάρι.

Στο 49’ ο Μαρσέλο εκμεταλλεύτηκε την όμορφη μπαλιά του Κριστιάνο και έκανε το 2-0. Στο 71’, κι ενώ είχαν μείνει με δέκα οι φιλοξενούμενοι, λόγω αποβολής του Ναβάρο,  ο Μπενζεμά στάθηκε εκ νέου άτυχος καθώς είχε νέο δοκάρι, σε κεφαλιά. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Καράμπελας στο 81’ με αυτογκόλ, ενώ στο τέλος η Ρεάλ είχε και τρίτο δοκάρι με τον Κριστιάνο.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΡΕΑΛ: Ντιέγκο Λόπεθ, Καρβαχάλ, Βαράν, Σέρχιο Ράμος, Μαρσέλο, Τσάμπι Αλόνσο, Μόντριτς, Ντι Μαρία, Μπέιλ, Κριστιάνο Ρονάλντο, Μπενζεμά.

ΛΕΒΑΝΤΕ (5-4-1): Κέιλορ Νάβας, Πέδρο Λόπεθ, Βύντρα, Νταβίντ Ναβάρο, Χουανφράν, Καράμπελας, Μοαμέντ Σισοκό, Παγιαρδό, Σέρζιο Πίντο, Ίβανσιτς, Νταβίντ Μπαράλ.

 

Πηγή pamesports.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ