Άρης: Στέλνει επιστολή στην ΚΕΔ ζητώντας Έλληνες διαιτητές

Έντονα παράπονα από τις αποφάσεις του Χάνσεν Μόρτεν Κροχ στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο «Κλεάνθης Βικελίδης», στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League, έχουν οι άνθρωποι του Άρη. Αποκορύφωμα, η φάση του 19ου λεπτού και το πέναλτι που καταλογίζει υπέρ των «ερυθρόλευκων» ο Δανός διαιτητής.

Άρης – Ολυμπιακός 1-2: Ζωντανός στο κυνήγι του τίτλου

Σε εναέρια διεκδίκηση της μπάλας μέσα στην περιοχή του Λευτέρη Χουτεσιώτη, ο Φαμπιάνο Λέισμαν και ο Φραν Ναβάρο τη διεκδικούν, με τον Ισπανό επιθετικό του Ολυμπιακού να πέφτει στο έδαφος και τον Κροχ να δείχνει την άσπρη βούλα. Απόφαση που δεν άλλαξε αφού οι διαιτητές στο VAR (Γιόνας Χάνσεν, Ράινχαρντ Μπούξμπαουμ) δεν κάλεσαν τον άρχοντα της αναμέτρησης για on field review.

Μέσω του Παντελή Ζουμπούλη, υπεύθυνου επικοινωνίας, πήρε θέση η ΠΑΕ Άρης για τη διαιτησία του Κροχ. «Δεν υπάρχει κανένα πέναλτι. Είναι… εφεύρεση του διαιτητή. Θα στείλουμε επιστολή στην ΚΕΔ για να ζητήσουμε Έλληνες διαιτητές», ήταν η δήλωση του υπεύθυνου επικοινωνίας των «κιτρινόμαυρων» μετά το τέλος του αγώνα στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Αξίζει να αναφερθεί πως την ίδια ακριβώς ατάκα, «πέναλτι-εφεύρεση», χρησιμοποίησε και ο προπονητής του Άρη, Άκης Μάντζιος, μιλώντας στην κάμερα των συνδρομητικών καναλιών NovaSports μετά το τέλος του αγώνα ενώ ο ομόλογός του του Ολυμπιακού, Κάρλος Καρβαλιάλ, δήλωσε σχετικά πως «…Δεν έχω δει ακόμα κάποιο ριπλέι, όμως οι συνεργάτες μου με ενημέρωσαν ότι ήταν πέναλτι».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ