Άρης: Με Ματέο κόντρα στον Παναιτωλικό

Με την προπόνηση, που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του Άρη για τον αγώνα με τον Παναιτωλικό (Κυριακή 14/2, 15:00 – «Κλεάνθης Βικελίδης»), στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League.

Ο Άκης Μάντζιος είδε με ικανοποίηση τον Ματέο Γκαρσία να συμμετέχει κανονικά στην προπόνηση – ξεπερνώντας τις ενοχλήσεις που είχε στο γόνατο – και τον συμπεριέλαβε στην αποστολή, όπως και τους Ντάνιελ Μαντσίνι, Γιώργο Δεληζήση που τις προηγούμενες ημέρες είχαν μικρο-ενοχλήσεις. Αντίθετα, ο 51χρονος Έλληνας τεχνικός δεν υπολογίζει για τον αγώνα κόντρα στο σύλλογο του Αγρινίου στους τιμωρημένους Νικόλα Ιωάννου, Τζέιμς Τζέγκο – αμφότεροι έχουν συμπληρώσει τέσσερις κίτρινες κάρτες και δηλώθηκαν να εκτίσουν τη μία αγωνιστική της τιμωρίας τους – και στον τραυματία Χαβιέ Ματίγια. Εκτός αποστολής έμεινε και λόγους τακτικής και ο Μάριος Σιαμπάνης.

Αναλυτικά η 20μελής αποστολή του Άρη για το παιχνίδι κόντρα στον Παναιτωλικό: Κουέστα, Μπουσέ, Ματέο, Γκάμα, Μπρούνο, Σάκιτς, Μπερτόγλιο, Μπεναλουάν, Ρόουζ, Σάσα, Κάτσε, Σίλβα, Μαντσίνι, Γκάνεα, Σούντγκρεν, Δεληζήσης, Μήτρογλου, Μάνος, Μπαγκαλιάνης, Σεγκιέργκης.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ