Άρης: Εισήγηση για αφαίρεση έξι βαθμών

Σοκ προκαλεί η εισήγηση της ερευνήτριας της Επιτροπής Δεοντολογίας της ΕΠΟ, Νίκης Ρεβύθη, για την αφαίρεση έξι βαθμών από τον Άρη για την υπόθεση πλαστογραφίας του ποδοσφαιριστή Μπόρτσε Λάσκοφ, η οποία εδώ και ένα χρόνο ήταν στα συρτάρια της επιτροπής.

Μετά από έρευνα της Γενικής Γραμματείας Μεταναστευτικής Πολιτικής προέκυψε ότι ένας ποδοσφαιριστής από τη Βόρεια Μακεδονία ονόματι Μπόρτσε Λάσκοφ είχε άδεια παραμονής στη χώρα μας και εμφανιζόταν να αγωνίζεται στους «κίτρινους».

Η Γενική Γραμματεία Μεταναστευτικής Πολιτικής έστειλε στην ΕΠΟ σχετικό ερώτημα για να μάθει τι συμβαίνει με τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή και εκείνη απάντησε ότι το συγκεκριμένο έγγραφο είναι πλαστό.

Στα χέρια της Γ.Γ. Μεταναστευτικής Πολιτικής υπάρχουν δύο έγγραφα. Το ένα αφορά το συμβόλαιο του παίκτη με τον Άρη, το οποίο φέρει τις υπογραφές του Λάσκοφ και του Θόδωρου Καρυπίδη, αλλά και ένα ακόμα το οποίο υποτίθεται ότι είχε στείλει η ΕΠΟ προς τους «κίτρινους». Ουσιαστικά κάποιος έχει πλαστογραφήσει τόσο την σφραγίδα της ΕΠΟ, όσο και την υπογραφή του Εκτελεστικού Γραμματέα της, Αλέξη Δέδε.

Η ερευνήτρια της Επιτροπής Δεοντολογίας της ΕΠΟ, Νίκη Ρεβύθη, αφού ερεύνησε την υπόθεση εισηγήθηκε αφαίρεση έξι βαθμών στην ΠΑΕ Άρης καθώς επίσης και πρόστιμο 50.000 ευρώ και τιμωρία του ποδοσφαιριστή με αποκλεισμό έξι αγωνιστικών και πρόστιμο 20.000 ευρώ.

Πηγή: filathlos.gr

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.