Αραβικό «χρυσάφι» για βασικό άσο του ΠΑΟΚ – ΦΩΤΟ

Μέσος του ΠΑΟΚ έχει στα χέρια του μεγάλη πρόταση από ομάδας της Σαουδικής Αραβίας, η οποία του προσφέρει τα διπλάσια χρήματα από αυτά που λαμβάνει ετησίως από τον Δικέφαλο του Βορρά.

Πρόκειται για τον Μαουρίτσιο, ο οποίος έχει δεχτεί προσφορά από τους Άραβες που φτάνει στα 2,5 εκατ. ευρώ και όπως είναι λογικό, σκέφτεται σοβαρά να πει το «ναι».

Μάλιστα, οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η συγκεκριμένη ομάδα έχει ήδη καταθέσει, μέσω των εκπροσώπων του Βραζιλιάνου παίκτη, πρόταση 4 εκατ. ευρώ για να πείσει τον ΠΑΟΚ να συναινέσει στη μεταγραφή του.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι κανείς στην Τούμπα δεν θέλει να αποχωρήσει ο 30χρονος χαφ και περισσότερο απ’ όλους ο Ραζβάν Λουτσέσκου, ο οποίος τον θεωρεί απαραίτητο για τη μεσαία γραμμή της ομάδας του.

Κι αυτός είναι ένας από τους λόγους, για τους οποίους η ομάδα της Θεσσαλονίκης είναι επιφυλακτική στο ενδεχόμενο παραχώρησης του Μαουρίτσιο.

Όπως και να έχει, τίποτα δεν πρόκειται να συμβεί, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου μέχρι την ερχόμενη Τέταρτη, όταν και ο ΠΑΟΚ δίνει τον δεύτερο αγώνα του με τη Βασιλεία για τα προκριματικά του Champions League.

Το θέμα, πάντως, είναι ποια θα είναι η αντίδραση της ασπρόμαυρης ΠΑΕ στο θέμα που έχει προκύψει. Όχι μόνο για το αν μπορεί να λέει «όχι» σε μια πρόταση 4 εκατ. για έναν ποδοσφαιριστή, τον οποίο τον απέκτησε ως ελεύθερο πέρυσι το καλοκαίρι, αλλά και κυρίως για τη διαχείριση του έμπειρου πρώην μέσου της Ζενίτ, σε περίπτωση που ο τελευταίος έχει πάρει ήδη τις αποφάσεις του.

Πηγή: filathlos.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ