Αποχώρηση-σοκ από Ιβκοβιτς

Παρελθόν από τον Ολυμπιακό αποτελεί εδώ και λίγα λεπτά ο Ντούσαν Ιβκοβιτς. Στην συνάντηση που είχε με τον Παναγιώτη Αγγελόπουλο και τον Γιώργο Σκινδήλια, ο Σέρβος τεχνικός τους ανακοίνωσε ότι δεν πρόκειται να συνεχίσει την καριέρα του στους πρωταθλητές Ευρώπης, αλλά ούτε και σε κάποια άλλη ομάδα, εκτός από την Εθνική Σερβίας. Η ερυθρόλευκη ΚΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση, η οποία έχει ως εξής: “Στη σημερινή συνάντηση με τον κ. Ίβκοβιτς που πραγματοποιήθηκε ύστερα από πρωτοβουλία της ΚΑΕ Ολυμπιακός, η διοίκηση της ομάδας πρότεινε στον κ. Ίβκοβιτς την ανανέωση της συνεργασίας τους.

Ο κ. Ίβκοβιτς ενημέρωσε την ΚΑΕ πως αποφάσισε να συνεχίσει μόνο στην Εθνική Σερβίας, για λόγους που εξήγησε και που η ΚΑΕ Ολυμπιακός σέβεται απολύτως. Ο κ. Ίβκοβιτς επεσήμανε στη διοίκηση της ΚΑΕ ότι αν αποφασίσει στο μέλλον να δουλέψει ξανά σε συλλογικό επίπεδο θα είναι μόνο για τον Ολυμπιακό.

Η διοίκηση της ΚΑΕ Ολυμπιακός θέλει να ευχαριστήσει θερμά τον κ. Ίβκοβιτς  για την άψογη συνεργασία που είχε μαζί του τα δυο αυτά χρόνια και ιδιαιτέρως για τη μεγάλη συνεισφορά του στην ιστορική φετινή σεζόν”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ