Απόψε έχει ντέρμπι

Απόψε έχει ντέρμπι

Βραδιά ντέρμπι η αποψινή. Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό (19:00 – Real FM, Novasports 1) στο κατάμεστο από οπαδούς των ερυθρολεύκων γήπεδο “Γ. Καραϊσκάκης”, για το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας.

Ίσως να μην έχει συμβεί ποτέ ξανά το ντέρμπι αιωνίων να μην επισκιάζει όλη την αγωνιστική. Βαθμολογικά είναι από τα πιο αδιάφορα ματς της αγωνιστικής. Ο Ολυμπιακός είναι σίγουρος πρωταθλητής και ο Παναθηναϊκός ελπίζει σε δική του νίκη και παράλληλα ήττα του ΠΑΣ από την Κέρκυρα για να έχει ελπίδες να μπει στα πλέι οφ.

Το γόητρο είναι πάντα ένα θέμα, όμως οι τόνοι είναι… εκνευριστικά χαμηλοί και η εβδομάδα έχει κυλήσει σα να μην έχει καμία σημασία το μεγάλο ντέρμπι. Ο Ολυμπιακός που έχει κατακτήσει τον τίτλο εδώ και πολλές αγωνιστικές θέλει να κλείσει τις υποχρεώσεις του για το πρωτάθλημα στο “Γ. Καραϊσκάκης” με μια εμφατική νίκη και ενδεχομένως να πάρει εκδίκηση για την ισοπαλία του πρώτου γύρου, όταν ο Παναθηναϊκός ήταν πολύ καλύτερος, όμως το ματς έμεινε στο 2-2.

Οι πράσινοι δεν πήραν όσα θα ήθελαν την προηγούμενη αγωνιστική από την αλλαγή προπονητή, πιθανότατα μένουν εκτός Ευρώπης εξαιτίας της ισοπαλίας με τον Πανιώνιο και θέλουν στο Φάληρο να διασώσουν ό,τι μπορούν από τη φετινή χρονιά, με μια καλή εμφάνιση απέναντι στον αιώνιο αντίπαλό τους.

 

Πηγή: gazzetta.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ