Αποκλεισμός του Ερυθρού Αστέρα στο Eurocup – Μοιραίος ο Περπέρογλου

Ο Ερυθρός Αστέρας του Μίλαν Τόμιτς και του Στράτου Περπέρογλου δεν τα κατάφερε απέναντι στη Λιμόζ, καθώς η γαλλική ομάδα πήρε τη νίκη με 72-71 κάνοντας την ανατροπή στην τέταρτη περίοδο. Έτσι έχασε τις ελπίδες που είχε για να προκριθεί στα προημιτελικά του Euro Cup, καθώς η Ουνικάχα Μάλαγα θα πάρει το δεύτερο εισιτήριο του 7ου Ομίλου για τα playoffs.

Ο Ερυθρός Αστέρας βρέθηκε πολύ κοντά στη νίκη, καθώς στην τρίτη περίοδο επέβαλλε τον ρυθμό του και πετυχαίνοντας επιμέρους σκορ 8-25 προηγήθηκε με 48-60 στο 30′. Οι φιλοξενούμενοι μάλιστα στο 32΄ βρέθηκαν στο +13 (51-64), αλλά η συνέχεια άνηκε στην γαλλική ομάδα που πήρε τη νίκη με 72-71, καθώς ο Στράτος Περπέρογλου (4 πόντοι, 2/4 δίποντα, 0/1 τρίποντο, 5 ριμπάουντ, 3 λάθη σε 19:33) αστόχησε σε σουτ τριών πόντων, 14 δευτερόλεπτα πριν από την λήξη του ματς.

Από την πλευρά της η Άλμπα Βερολίνου νίκησε εκτός έδρας με 75-61 τη Μονακό για τον πέμπτο όμιλο και έκανε το check in για την προημιτελική φάση. Οι Γερμανοί είχαν ως κορυφαίο τον Ρόκας Γκιεντράιτις, ο οποίος ολοκλήρωσε την αναμέτρηση έχοντας στη συγκομιδή του 19 πόντους και 6 ριμπάουντ. Ο Λάζερικ Τζόουνς σημείωσε 12 πόντους και ήταν ο πρώτος σκόρερ των γηπεδούχων. Πηγή filathlos.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ