Αποκλεισμός-σοκ για Ναδάλ

Αποκλεισμός-σοκ για Ναδάλ

Ήττα σοκ  γνώρισε ο Ράφα Ναδάλ από τον Στιβ Νταρσί, Νο.135 στον κόσμο (!), και αποκλείστηκε από τον δεύτερο γύρο του τουρνουά Γουίμπλεντον!

Ποιος να το περίμενε… Ο 27χρονος Ισπανός, που τη φετινή σεζόν έπαιξε σε εννέα διοργανώσεις, έφτασε σε ισάριθμους τελικούς και πήρε επτά τίτλους, πάει σπίτι του από την πρώτη κιόλας μέρα του βρετανικού Grand Slam! Ο απίθανος Βέλγος, σαν άλλος… Ροσόλ, έκανε το παιχνίδι της ζωής του και κέρδισε τον μεγάλο αντίπαλό του με 7-6, 7-6, 6-4 σε 2 ώρες και 55 λεπτά. Η αλήθεια, βέβαια, είναι ότι ο Ράφα φάνηκε, για πρώτη φορά από τότε που επανήλθε στα κορτ,  να ταλαιπωρείται από πόνους στο αριστερό του γόνατο. Όσο περνούσε η ώρα, μάλιστα, τόσο έδειχνε να αντιμετωπίζει προβλήματα στην κίνησή του, με αποτέλεσμα να μην κυνηγάει τις μπάλες και να υποπίπτει σε αβίαστα λάθη, ειδικά με το backhand.

Και αν θέλουμε να είμαστε ρεαλιστές, ήταν λογικό κάποια στιγμή να… διαμαρτυρηθεί το σώμα μετά από την πίεση τόσων αγώνων και να γίνει το μπαμ. Απλά είναι δύσκολο να πιστέψεις ότι έγινε στον πρώτο γύρο του Γουίμπλεντον και κόντρα σε έναν αθλητή εκτός του Top 100! O Ναδάλ δεν πήρε καν μέρος σε warm up τουρνουά και ήταν φανερό από το ξεκίνημα του αγώνα ότι ήταν εκτός ρυθμού. Άρχισαν αργότερα οι ενοχλήσεις, ο Νταρσί έπαιζε σαν… Φέντερερ και φυσιολογικά ήρθε η ήττα, όσο και αν ακούγεται σαν… ψέμα!

 

Πηγή: gazzetta.gr

 

 

 

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ