Αποκαλυπτήρια για το «Ναό»

Αποκαλυπτήρια για το «Ναό»

Ημέρα… αποκαλυπτηρίων για την ΑΕΚ, με το νέο «σπίτι» της Ένωσης να παρουσιάζεται στις 12:30 στην κεντρική σκηνή της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών του ιδρύματος Ωνάση.

Η στιγμή που όλοι οι φίλοι του Δικεφάλου περίμεναν έφτασε και το μεσημέρι της Τετάρτης θα γίνουν γνωστά σε όλο τον κόσμο τα σχέδια του νέου γηπέδου που θα ανεγερθεί στον ιστορικό χώρο της Νέας Φιλαδέλφειας, για να στεγάσει την ομάδα σε περίπου δύο χρόνια από τώρα.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης θα παρουσιάσει με κάθε λεπτομέρεια το «παλάτι» που πρόκειται να φτιαχτεί για τους «κιτρινόμαυρους», ξεναγώντας εικονικά τον κόσμο που θα βρεθεί στην κεντρική σκηνή της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών του ιδρύματος Ωνάση στους χώρους του γηπέδου. Παράλληλα θα παρουσιαστούν και τα δύο μουσεία της «Αγιάς Σοφιάς», εκείνο του συλλόγου, καθώς κι αυτό του Προσφυγικού Ελληνισμού.

Επιπλέον θα γίνουν γνωστές από τον διοικητικό ηγέτη της Ένωσης και οι λεπτομέρειες σχετικά με τον «ναό» της ΑΕΚ, όπως κάποια τεχνικά χαρακτηριστικά, αλλά και η χωρητικότητά του. Επίσης θα γίνει αναφορά στα δεδομένα της χρηματοδότησης, αλλά θα ανακοινωθεί και ο ειδικός λογαριασμός μέσω του οποίου θα μπορεί ο καθένας να συμμετάσχει στην ΑΜΚ που έχει κηρυχθεί αποκλειστικά για την κατασκευή του νέου γηπέδου.

Πηγή: gazzetta.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ