Αποκαλυπτικός o Μίτσελ

Αποκαλυπτικός o Μίτσελ

 

Το μεταγραφικό πλάνο του Ολυμπιακού για τη νέα σεζόν και μάλιστα με πολλές… διευθύνσεις και ονόματα, ανέλυσε ο Μίτσελ στη σημερινή δίωρη συνέντευξη Τύπου στο Καραϊσκάκη.

Ο Ισπανός τεχνικός είπε ότι ο Ολυμπιακός μιλάει με 4 παίκτες, ανάμεσά τους και ο Μεξικανός φορ Άλαν Πουλίδο, ότι είναι σε επαφές με Έλληνα διεθνή που παίζει στο εξωτερικό, ότι τον «καίει» περισσότερο η μεταγραφή του γκολτζή φορ, και ότι ο Νικοπλίδης και δύο Ισπανοί είναι υποψήφιοι για τη θέση του βοηθού προπονητή.

Ο Μίτσελ απάντησε σε κάθε ερώτηση, όπως για τη χρονιά που έφυγε, για τον αποκλεισμό από την Μάντσεστερ και πόσο τον πείραξε, για τα γεγονότα της Τούμπας και τις επιπτώσεις που μπορεί να έχουν τέτοια συμβάντα στο ελληνικό ποδόσφαιρο διεθνώς, για το ρόστερ της νέας χρονιάς και πως το σχεδιάζει, για την αγωνιστική πτώση της ομάδας το τελευταίο τρίμηνο, για τους στόχους της νέας σεζόν και τις διαφορές του Ολυμπιακού με τα άλλα μεγάλα κλαμπ.

Μίλησε επίσης για τη σχέση εμπιστοσύνης με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, την επιθυμία του να συνεχίσει στον Ολυμπιακ, τη σημασία που έχει για το σύλλογο ότι μπορεί να αναδεικνύει παίκτες και να τους πουλάει στο εξωτερικό, όπως και να βρίσκει με επιτυχία τους αντικαταστάτες τους.

Διαβάστε ολόκληρη τη συνέντευξη στο pamesports.gr

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ