Από το χειρουργείο λόγω όγκου στον τίτλο του MVP του ισπανικού Σούπερ Καπ

Η καριέρα του Κιλ Κούριτς, θα μπορούσε να γίνει ταινία. Ο 27χρονος Αμερικανός της Γκραν Κανάρια, ήταν ο MVP του χθεσινού τελικού στο Supercopa Ισπανίας, κάτι αδιανόητο το περασμένο έτος, όταν εντοπίστηκε ένας όγκος στον εγκέφαλό του, που αφαιρέθηκε με επιτυχία. 

«Ήταν πολύ δύσκολο, αλλά με τη βοήθεια του συλλόγου και της οικογένειάς μου όλα πήγαν καλά. Είναι σημαντικός αυτός ο προσωπικός τίτλος, αλλά αυτό είναι κάτι που έχει κάνει όλη την ομάδα,» είπε ο Κούριτς που στον ημιτελικό της Παρασκευής, σημείωσε 24 πόντους, ενώ στον τελικό ακόμα δέκα, τελειώνοντας το τουρνουά με μέσο όρο 17 πόντους. Έτσι βοήθησε την Γκραν Κανάρια να φτάσει σε μία μεγάλη επιτυχία (77-59) απέναντι την Μπαρτσελόνα του Γιώργου Μπαρτζώκα

«Θαύμα είναι η πιο ακριβή λέξη για να καθορίσουν τι συνέβη,» τόνισε ο Αμερικανός ύψους 1,93 μέτρα, που υποβλήθηκε σε επέμβαση αφαίρεσης όγκου, ένα μηνιγγίωμα, το Νοέμβριο του 2015 στη Βαρκελώνη, που εντοπίστηκε λίγες μέρες μετά που έχασε ένα παιχνίδι, όταν είχε ισχυρές ημικρανίες.

Αν και ο όγκος αποδείχθηκε καλοήθης, η επέμβαση ήταν περίπλοκη και ο Κιλ Κούριτς, αναγκάστηκε να μπει ξανά στο χειρουργείο, εξαιτίας οιδήματος.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Διαβάστε επίσης:

Ινοαδένωμα: O πιο συχνός όγκος σε έφηβες και νεαρές γυναίκες

Τι κρύβει η ανεξήγητη κατάθλιψη

Αφαίρεσαν όγκο 4 κιλών από πεντάχρονη

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ