«Απέδρασε» από την Τρίπολη ο ΠΑΟΚ – ΒΙΝΤΕΟ

Με γκολ του Αντελίνο Βιεϊρίνια στο 27ο λεπτό από τα 11 βήματα, από πέναλτι που είχε κερδίσει ο Μπίσεσβαρ, ο ΠΑΟΚ έφυγε με τη νίκη (1-0) απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης από μια παραδοσιακά δύσκολη για εκείνον έδρα, όπως είναι το «Θ. Κολοκοτρώνης».

Ο «Δικέφαλος» κάλυψε μέρος της αναπάντεχης εντός έδρας ήττας από τον ΠΑΣ Γιάννινα στην πρεμιέρα, ενώ οι Αρκάδες, που είδαν την τύχη να τους γυρνά την πλάτη στο 86΄ (κεφαλιά του Μπαράλες στο δοκάρι), έμειναν στο βαθμό του Αγρινίου.

Αφού στο δεύτερο λεπτό οι φιλοξενούμενοι έχασαν διπλή ευκαιρία, όταν το μακρινό σουτ του Μιτρίτσα έδιωξε ο Παπαδόπουλος και η νέα προσπάθεια του Μουργκ κόντραρε κι έφυγε κόρνερ, ο Αστέρας ανέλαβε τον έλεγχο προϊόντος του χρόνου και στο 18΄ ο Σίτο έχασε μεγάλη ευκαιρία πλασάροντας άσχημα.

Τρία λεπτά αργότερα στη σέντρα του Κανελλόπουλου η κεφαλιά-ψαράκι του Καπίγια έφυγε μόλις άουτ, αλλά στο 24΄ ο νεαρός Έλληνας μέσος μάρκαρε απρόσεκτα στην περιοχή τον Μπίσεσβαρ και το πέναλτι μετέτρεψε σε γκολ ο Βιεϊρίνια ανοίγοντας το σκορ στο 27ο λεπτό.

Το γκολ του ΠΑΟΚ:

Στο δεύτερο ημίχρονο οι παίκτες του Ράσταβατς πίεσαν, πήραν μέτρα στο γήπεδο και άρχισαν να απειλούν, αλλά ο Πασχαλάκης ήταν σε καλό βράδυ. Ο διεθνής τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ, μεταξύ των άλλων αποκρούσεών του, επενέβη σωτήρια στο 61΄ στην κεφαλιά του Μπαράλες, ενώ στο 86΄ στάθηκε τυχερός, όταν η κεφαλιά του Μπαράλες σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ