Αντώνης Μήνου σε Realfm 97,8: Θέλει να έρθει ο Σάντος στην Ελλάδα, αλλά προέχει η Εθνική Πορτογαλίας

«Έχω μιλήσει με τον Φερνάντο Σάντος και ξέρω ότι ενδιαφέρεται να έρθει στην Ελλάδα για να δουλέψει σε ομάδα» δήλωσε ο Αντώνης Μήνου στον «Real fm 97,8» και στην εκπομπή Real Sports.

O πρώην συνεργάτης του Πορτογάλου προπονητή, τόνισε πάντως ότι είναι δύσκολο ο Σάντος να έρθει σε αυτή την φάση στην Ελλάδα, καθώς θεωρεί ότι η Εθνική ομάδα της Πορτογαλίας, εύκολα ή δύσκολα θα ξεπεράσει το εμπόδιο της Βόρειας Μακεδονίας στα ημιτελικά των πλει οφ και θα προκριθεί στην τελική φάση του Μουντιάλ του Κατάρ, που θα γίνει τον προσεχή Νοέμβριο-Δεκέμβριο.

Ο Αντώνης Μήνου σχολίασε και την φιλική νικηφόρα αναμέτρηση της Εθνικής μας ομάδας επί της Ρουμανίας, σημειώνοντας ότι: «ήταν μια καλή αρχή». Επεσήμανε ότι δεν πρέπει να υπάρχει κριτική για τις επιλογές παικτών που κάνει ο νέος Ομοσπονδιακός τεχνικός Γκουστάβο Πογιέτ. «Πρέπει να παίζουν περισσότεροι έλληνες παίκτες στις ομάδες της Σούπερ Λιγκ, έτσι ώστε ο προπονητής της εθνικής να έχει και άλλες επιλογές. Πρέπει οι ομάδες να επενδύσουν στους έλληνες παίκτες» πρόθεσε ο βετεράνος διεθνής τερματοφύλακας.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ