«Αντίο Σπανούλη σε Μπαρτσελόνα»

«Αντίο Σπανούλη σε Μπαρτσελόνα»

Τις τελευταίες μέρες τα δημοσιεύματα του καταλανικού Τύπου για την υπόθεση της παραμονής ή όχι του Βασίλη Σπανούλη στον Ολυμπιακό ήταν συχνά καλύπτοντας κάθε πτυχή του θέματος. Η Μπαρτσελόνα περίμενε στο ακουστικό της για να μάθει την απόφαση του 31χρονου Έλληνα γκαρντ, τον οποίο και είχε στο στόχαστρό της.

Η Sport τονίζει: «Η Μπαρτσελόνα λέει αντίο στον Σπανούλη». Η καταλανική εφημερίδα με το συγκεκριμένο χτύπημα στο πρωτοσέλιδό της κάλυψε το «ναυάγιο» της μεταγραφής του Έλληνα άσου στους «Μπλαουγκράνα» επισημαίνοντας πως μετά τη συνάντηση που είχε ο παίκτης με τους αδερφούς Αγγελόπουλους είναι πλέον μια ανάσα από το να ανανεώσει το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό. Μάλιστα η Sport φιλοξενεί και τις δηλώσεις του Σπανούλη με τις οποίες ο ίδιος αποκάλυψε ότι βρίσκεται μια ανάσα από το να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τους «ερυθρόλευκους».

Την ανατροπή σκηνικού με τον Βασίλη Σπανούλη καλύπτει και η έτερη καταλανική εφημερίδα, El Mundo Deportivo, η οποία χθες έφερνε τον Έλληνα γκαρντ κοντά στην Μπαρτσελόνα επισημαίνοντας πως ο ίδιος ο παίκτης δεν θέλει να συνεχίσει στον Ολυμπιακό. Σήμερα η εφημερίδα στο θέμα της για τη συγκεκριμένη υπόθεση φιλοξενεί τις δηλώσεις του Σπανούλη με τη χαρακτηριστική ατάκα: «Είμαι κοντά στο να ανανεώσω με τον Ολυμπιακό.

Πηγή: gazzetta.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ