Αντιγόνη Ντρισμπιώτη σε Real fm 97,8: Θέλω να φτάσω μέχρι τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024 στο Παρίσι

«Θέλω να βρίσκομαι σε κάθε μεγάλη διοργάνωση και να μπορέσω να φτάσω μέχρι τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι το 2024» δήλωσε στον «Real fm 97,8» η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη, μετά την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στα 35 χιλιόμετρα βάδην στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου που γίνεται στο Μόναχο.

«Είχαμε σχεδιάσει τέλεια την κούρσα μαζί με τον προπονητή μου, είχα έναν παρά πολύ καλό δάσκαλο» ανέφερε μιλώντας στον Κωνσταντίνο Λαβίθη, την Στεφανία Κασίμη και τον Δημήτρη Σταυρακάκη, σημειώνοντας παράλληλα ότι: «πιστεύω αυτό το χρυσό ήταν η εκπλήρωση της καριέρας μου, στα 38 να βγεις πρωταθλητής Ευρώπης δεν είναι και εύκολο!».

Στάθηκε ιδιαίτερα στον προπονητή της, το Ναπολέοντα Κεφαλόπουλο, ο οποίος την έχει αναλάβει τα τελευταία τρία χρόνια. «Μου έδωσε κίνητρο για να προχωρήσουμε, με πίστευε από μικρή, ακόμη και όταν δεν ήμουνα μαζί του. Βρέθηκε την κατάλληλη στιγμή δίπλα μου» είπε η πρωταθλήτρια Ευρώπης στο Βάδην, τονίζοντας ότι δεν ξεχνάει τις δυσκολίες που είχε τόσα χρόνια αλλά και τις θυσίες που έχει κάνει για να φτάσει στην κορυφή.

«Έκανε ακριβώς ότι είχαμε πει, πριν τον αγώνα» αποκάλυψε στον «Real fm 97,8» o προπονητής της Αντιγόνης, ο Ναπολέων Κεφαλόπουλος, συμπληρώνοντας: «βιάζονταν λίγο να κάνει την αντεπίθεση της, μέσα στον αγώνα, στα τελευταία χιλιόμετρα, δεν κρατιόνταν. Το σημαντικό είναι ότι αντιλαμβάνεται εύκολα αυτά που λέμε και τα υλοποιεί μέσα στον αγώνα!».

Ακούστε εδώ:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ