Προβλήματα έχει στο σπίτι ο Άντι Μάρεϊ, όπως ο ίδιος παραδέχτηκε σε βίντεο που ανέβασε στο Instagram. Αιτία είναι το γεγονός ότι έχασε τη βέρα του. Όπως αποκάλυψε ο Βρετανός τενίστας, του έκλεψαν τα παπούτσια του τένις, στα κορδόνια των οποίων είχε δέσει τη βέρα του.
Ο Μάρεϊ ετοιμάζεται να αγωνιστεί στο τουρνουά Indian Wells στην Καλιφόρνια. Από το δωμάτιο του ξενοδοχείου του ανέβασε το βίντεο όπου περιγράφει την πολύ “κακή ιδέα” του να αφήσει τα βρώμικα παπούτσια του κάτω από το αυτοκίνητο για να στεγνώσουν στη διάρκεια της νύχτας. Όπως είπε, δεν ήθελε να τα φέρει στο δωμάτιο για να μην βρωμάνε, ενώ σημείωσε ότι δεν έχει μπαλκόνι στο δωμάτιό του.
Ωστόσο, είχε ξεχάσει ότι είχε δέσει τη βέρα στα κορδόνια των παπουτσιών με αποτέλεσμα μαζί με τα παπούτσια να του κλέψουν και τη βέρα.
Εξήγησε ότι όταν παίζει τένις δεν φοράει τη βέρα του και τη δένει πάντα στα παπούτσια του.
Μόνο όταν ο φυσικοθεραπευτής του τον ρώτησε γιατί δεν φοράει τη βέρα του, αντιλήφθηκε ότι την είχε ξεχάσει στα παπούτσια του.
“Χθες το βράδυ, μετά το δείπνο, πήρα το αυτοκίνητο και επέστρεψα στο ξενοδοχείο. Το αυτοκίνητο δεν μύριζε και τόσο ωραία. Βασικά άφησα τα παπούτσια μου εκεί. Έχει 39 βαθμούς και τα παπούτσια του τένις είναι αρκετά βρώμικα, ιδρωμένα.
Οπότε αποφάσισα όταν επέστρεψα στο ξενοδοχείο να αφήσω τα παπούτσια να πάρουν λίγο αέρα, ήθελα να τα στεγνώσω λίγο. Δεν έχω μπαλκόνι, οπότε δεν ήθελα να τα αφήσω στο δωμάτιο γιατί θα μύριζε άσχημα. Σκέφτηκα να τα αφήσω κάτω από το αυτοκίνητο να πάρουν λίγο αέρα και να στεγνώσουν” περιέγραψε ο Μάρεϊ, που είναι παντρεμένος από το 2015 με την Κιμ.
“Τέλος πάντων, όταν επέστρεψα στο αυτοκίνητο το πρωί, τα παπούτσια είχαν κάνει φτερά. Μου είχαν κλέψει τα παπούτσια για το τουρνουά τένις, οπότε έπρεπε να πάω σε ένα τοπικό κατάστημα και να αγοράσω διαφορετικά παπούτσια, διαφορετική μάρκα, κάτι που δεν είναι και το τέλος του κόσμου αλλά δεν είναι και ό,τι καλύτερο.
Ωστόσο, καθώς προετοιμαζόμουν για προπόνηση, ο φυσικοθεραπευτής μου είπε: “Πού είναι η βέρα σου;” Και σκέφτηκα “ωχ, όχι!”. Βασικά δένω τη βέρα στα κορδόνια των παπουτσιών όταν παίζω γιατί δεν μπορώ να παίζω με αυτή στο δάχτυλό μου. Οπότε μου έκλεψαν μαζί και τη βέρα. Περιττό να πω, μπήκα στη μαύρη λίστα στο σπίτι, οπότε θέλω να προσπαθήσω να βρω τη βέρα”.
Ο τενίστας απηύθυνε έκκληση στους ακολούθους του να ποστάρουν το βιντεομήνυμά του για να διαδοθεί.
Πηγή: SkyNews
