Αντετοκούνμπο: Επέστρεψε κι έπιασε τους «ταύρους» από τα… κέρατα – ΒΙΝΤΕΟ

Σαν να μην έλειψε ποτέ, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο επέστρεψε με κέφια έπειτα από απουσία δύο αγώνων λόγω ενοχλήσεων στη μέση και οδήγησε τους Μπακς σε μια ακόμη νίκη, 123-102 επί των βελτιωμένων εσχάτως Μπουλς μέσα στο Σικάγο.

Ο Greek Freak είχε 23 πόντους με 6/6 βολές, 7/11 δίποντα και 1/3 τρίποντα, καθώς επίσης 10 ριμπάουντ, 6 ασίστ και 2 λάθη. Αγωνίστηκε μόλις για 27 λεπτά μένοντας στον πάγκο στο δεύτερο μισό της τελευταίας περιόδου, καθώς όλα είχαν πλέον κριθεί.

Τα «ελάφια» έγιναν η πρώτη ομάδα που φτάνει τις 30 νίκες (30-5) έχοντας με διαφορά το καλύτερο ρεκόρ όχι μόνο στην Ανατολή, αλλά σε όλο το ΝΒΑ.

Ο Κρις Μίντλετον ήταν ο πρώτος σκόρερ του Μιλγουόκι με 25 πόντους, ενώ ο Έρικ Μπλέντσο επιστρέφοντας μετά από απουσία οκτώ αγώνων είχε 15. Ένα τρίλεπτο στο φινάλε χρησιμοποιήθηκε και ο Θανάσης Αντετοκούνμπο έχοντας ένα άστοχο τρίποντο.

Από τους Μπουλς, που ήταν ανταγωνιστικοί στο πρώτο ημίχρονο αλλά έχασαν την επαφή τους λόγω του 25-40 στο τρίτο δωδεκάλεπτο, ο Ζακ ΛαΒίν ήταν πρώτος σκόρερ με 19 πόντους αλλά μόλις 7/23 σουτ, ενώ οι Λάουρι Μάρκανεν και Κόμπι Γουάιτ είχαν από 18.

Πηγή: filathlos.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ