Αντάμα Τραορέ: Αυτό είναι το μεγάλο του μυστικό

Το παιδικό λάδι αποτελεί το μεγάλο μυστικό του Αντάμα Τραορέ, προκειμένου να ξεφεύγει από τους αντιπάλους του.

Το αποκάλυψε η βρετανική εφημερίδα Sun, επικαλούμενη εσωτερική πηγή της Γουλβς, σημειώνοντας ότι ο Ισπανός επιθετικός, σε συνεργασία με την τεχνική ομάδα της αγγλικής ομάδας, αντίπαλο του Ολυμπιακού στους «16» του Europa League, αλλά και τους φυσιοθεραπευτές του συλλόγου, βρήκαν την λύση, προκειμένου να προστατεύσουν τον 24χρονο θηριώδη επιθετικό από τους αντιπάλους του.

Λαμβάνοντας υπόψη ότι ο Τραορέ έχει βγάλει ήδη πέντε φορές τον ώμο του από τότε που έφτασε στο Moulineux, κρατώντας τον εκτός για μερικά παιχνίδια, αποφασίστηκε, πριν από τους αγώνες να απλώνει στα χέρια του παιδικό λάδι, προκειμένου να…γλιστράει και να αποτρέψει τους αντιπάλους να έχουν καλή πρόσφυση στις παρεμβάσεις τους.

«Είναι κάτι που έπρεπε να μελετήσουμε για να προστατεύσουμε τον ώμο του Αντάμα», ανέφερε η πηγή στην Sun. «Οι αμυντικοί είναι τόσο φοβισμένοι που τον βλέπουν να τρέχει γρήγορα, που προσπαθούν να τον πιάσουν τραβώντας το χέρι του. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα ότι ο ώμος του βγήκε αρκετές φορές κατά τη διάρκεια των αγώνων. Η …λίπανση του χεριού του καθιστά πιο δύσκολο για τους αντιπάλους να τον κρατούν πίσω και τον βοηθάει στην αποφυγή περαιτέρω τραυματισμούς»

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.