Ανησυχία για Αμπντούν

Ο Τζαμέλ Αμπντούν αποχώρησε τραυματίας από τη Νέα Σμύρνη με ενοχλήσεις στο δικέφαλο και σήμερα θα υποβληθεί σε εξετάσεις ώστε να διαπιστωθεί η σοβαρότητα του τραυματισμού.

Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ, πέραν των δηλώσεών του για το παιχνίδι, αναφέρθηκε στο Πίνο αφήνοντας να εννοηθεί ότι θα υπάρξει εισήγηση απόκτησής του αφού ικανοποιεί με τη δουλειά και την ποιότητά του στις προπονήσεις. Γενικότερα για τα μεταγραφικά ο Πορτογάλος είπε ότι δεν είναι απαραίτητο να γίνουν κινήσεις για άμεση ενίσχυση αλλά μπορεί να αποκτηθούν παίκτες για να δουλέψουν με την ομάδα και να αξιοποιηθούν αργότερα.  Ο Ρόι Κάρολ εξέφρασε για ακόμη μία φορά την επιθυμία του να παραμείνει στον Ολυμπιακό και μετά το καλοκαίρι που λήγει το συμβόλαιό του.

Στον Ολυμπιακό ήταν ικανοποιημένοι από την πίεση που άσκησε η ομάδα στην επανάληψη για να φτάσει στη νίκη και έλεγαν ότι θα μπορούσε να είχε έρθει πιο εύκολα αν αξιοποιούνταν οι ευκαιρίες. Ικανοποίηση υπάρχει για το αήττητο στον πρώτο γύρο, με τη μεγαλύτερη συγκομιδή βαθμών από κάθε άλλη σεζόν στο αντίστοιχο διάστημα.

Σχετικά με τις αντιδράσεις της εξέδρας για τον Σπάθα υπήρξε η τοποθέτηση του Σάββα Θεοδωρίδη, ενώ αυτό που συζητήθηκε στα αποδυτήρια είναι ότι δεν υπάρχει ούτε μία φάση στην οποία να αδικήθηκαν οι γηπεδούχοι ή να επηρεάστηκε το αποτέλεσμα.

Γενικότερα υπήρχε μία δυσαρέσκεια για τα συνθήματα από πλευράς οπαδών του Πανιωνίου σε βάρος του Ολυμπιακού και τη διοίκησής του.

Πηγή: pamesports.gr

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ