Αγγλία: Αυτή είναι η πρώτη φανέλα από κόκκους καφέ και ανακυκλωμένα μπουκάλια νερού – ΒΙΝΤΕΟ

Θα μπορούσατε ποτέ να φανταστείτε ότι μία φανέλα ποδοσφαιρικής ομάδας μπορεί να κατασκευαστεί από τρία φλιτζάνια καφέ και πέντε ανακυκλωμένα μπουκάλια νερού; Και όμως γίνεται και το ερχόμενο Σάββατο θα το δουν οι απανταχού ποδοσφαιρόφιλοι. Αυτή τη φανέλα θα φορούν το ερχόμενο Σάββατο οι παίκτες της Φόρεστ Γκριν που αγωνίζεται στην 4η κατηγορία του αγγλικού ποδοσφαίρου.

Η διοίκηση της ομάδας αποφάσισε να προχωρήσει στην κίνηση αυτή, προκειμένου να ευαισθητοποιήσει τον ποδοσφαιρικό κόσμο ως προς το περιβάλλον. Και δεν απευθύνετε μόνο σε συλλόγους και σε παίκτες, αλλά και σε φιλάθλους και οπαδούς. Να θυμίσουμε, άλλωστε, πως η Φόρεστ Γκριν είναι η ομάδα που προσφέρει vegan φαγητό στους φίλους της.

Έτσι η νέα – φτιαγμένη από κόκκους καφέ – εμφάνιση της ομάδας θα είναι διαθέσιμη στο κοινό από την επόμενη σεζόν, ενώ έρχεται να αντικαταστήσει αυτή που φορούσαν οι παίκτες μέχρι πρότινος, η οποία ήταν φτιαγμένη από μπαμπού.

Να σημειωθεί επίσης πως το μεγάλο σχέδιο του ιδιοκτήτη της ομάδα, Ντέιλ Βινς είναι η κατασκευή ενός γηπέδου που θα είναι εξ ολοκλήρου με ξύλο.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ