Αγγέλου: Καλύτερος ο Ολυμπιακός

Αγγέλου: Καλύτερος ο Ολυμπιακός

«Ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος και νίκησε δίκαια», παραδέχθηκε ο Βαγγέλης Αγγέλου μετά την ήττα της Αναντολού Έφες στο ΣΕΦ, συμπληρώνοντας ότι «ο επιθετικός προσανατολισμός μας ήταν λανθασμένος».

«Δεν έχω να πω πολλά για τον αγώνα», ήταν τα πρώτα λόγια του Χαλκιδαίου κόουτς της τουρκικής ομάδας, ο οποίος εξήγησε ότι: «Για μας ήταν το τέταρτο παιχνίδι σε επτά μέρες και την Κυριακή θα συμπληρώσουμε οκτώ παιχνίδια σε 17 μέρες. Προσεγγίσαμε το παιχνίδι με λάθος τρόπο. Μία από τις αιτίες μπορεί να είναι η κόπωση. Ο συντελεστής ασίστ προς λάθη ήταν ικανοποιητικός, αλλά ο επιθετικός μας προσανατολισμός ήταν τελείως λάθος. Πηγαίναμε διαρκώς με μια επιλογή προς το καλάθι χωρίς να κοιτάμε τη δεύτερη και την τρίτη πάσα».

«Το θετικό είναι ότι δίνουμε χιλιόμετρα στην Ευρωλίγκα στους νέους παίκτες της ομάδας», σχολίασε ο Αγγέλου και συμπλήρωσε:

«Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό που ήταν καλύτερος και κέρδισε  δίκαια. Ο Γκόρντον είχε πυρετό και ήταν αδύνατο να παίξει, ενώ ο Γκονλουμ μάλλον χτύπησε κατά την διάρκεια του ματς στον έσω πλάγιο του γονάτου».

 

 

Πηγή: pamesports.gr

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ