Άγγελος Βλαχόπουλος (παίκτης εθνικής πόλο) στον Realfm 97,8: Είμαστε πλέον στις κορυφαίες ομάδες του κόσμου

«Το γεγονός ότι για δεύτερη συνεχόμενη μεγάλη διοργάνωση είμαστε στα μετάλλια, φανερώνει ότι πλέον βρισκόμαστε στις κορυφαίες ομάδες του κόσμου» δήλωσε στον «Real fm 97,8» ο Άγγελος Βλαχόπουλος για την επιτυχία της εθνικής μας ομάδας πόλο ανδρών να κατακτήσει το χάλκινο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα στην Βουδαπέστη. 

«Αυτό που πρέπει να κοιτάξουμε είναι να έχει συνέχεια η επιτυχία αυτή» πρόσθεσε ο διεθνής παίκτης, δίνοντας τα εύσημα στον τερματοφύλακα της εθνικής μας Παναγιώτη Τζωρτζάτο για την εμφάνιση του στο μικρό τελικό, όπου η ελληνική ομάδα κέρδισε με 9-7 την Κροατία. «Χαίρομαι για τον Παναγιώτη, έχει παλέψει πολύ να βρίσκεται εδώ» ανέφερε.

«Παίζουμε ωραίο πόλο. Είμαστε γρήγοροι στην σκέψη, σαν ομάδα, υπάρχουν αυτοματισμοί, είμαστε δεμένοι» είπε για το «μυστικό» της επιτυχίας του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, ο Άγγελος Βλαχόπουλος μιλώντας στην εκπομπή Real Sports και στους Παύλο Παπαδημητρίου και Παναγιώτη Περπερίδη.

Ο Άγγελος Βλαχόπουλος στάθηκε και στον ημιτελικό, όπου η εθνική μας γνώρισε την ήττα από την Ιταλία και δεν μπόρεσε να βρεθεί στον μεγάλο τελικό. «Αν παίζαμε με ψυχή όπως παίξαμε σήμερα, δεν θα είχαμε πρόβλημα. Μας φόβισε ο ημιτελικός, μας κράτησε πίσω, κάναμε τακτικά λάθη και γι’ αυτό δεν κερδίσαμε» υπογράμμισε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ