Αγγελόπουλοι: Είναι άθλος…

Αγγελόπουλοι: Είναι άθλος…

Για το σπουδαίο επίτευγμα του Ολυμπιακού μίλησαν οι ιδιοκτήτες της “ερυθρόλευκης” ΚΑΕ, Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος στην κρατική τηλεόραση.

Γιώργος Αγγελόπουλος: «Συγχαρητήρια στο κόουτς και τους παίκτες. Είναι ένας άθλος. Είμαστε περήφανοι για τον Ολυμπιακό, για την Ελλάδα και για εμάς».

Παναγιώτης Αγγελόπουλος: «Είμαστε συγκινημένοι. Είναι συγκλονιστικό. Πρέπει ο κόσμος να υποδεχτεί αυτή την ομάδα όπως της αξίζει».

Λίγο αργότερα οι ιδιοκτήτες του Ολυμπιακού τόνισαν:

Παναγιώτης Αγγελόπουλος: «Έγινε αυτό που παλεύαμε όλο το χρόνο. Τώρα πού θα φτάσουμε στην Αθήνα θα το σκεφτούμε με ηρεμία τις επόμενες ημέρες. Ο Ολυμπιακός μετά το δεύτερο δεκάλεπτο ήταν αυτός που ξέρουμε και το αισθανόμασταν πως θα κερδίσουμε», δήλωσε ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος και πρόσθεσε: «Ο κόσμος ήρθε κατά χιλιάδες σε όχι εύκολες συνθήκες. Νομίζω άξιζε τον κόπο γιατί αυτό που γράφτηκε σήμερα είναι ιστορία».

Γιώργος Αγγελόπουλος: «Το μυαλό μας αυτή τη στιγμή είναι μέχρι το βράδυ και την υποδοχή που θα γίνει στην Αθήνα. Ούτε αυτοκρατορίες, ούτε δυναστείες, ούτε τίποτα. Νομίζω κάποια στιγμή θα ερχόταν ο δεύτερος συνεχόμενος τίτλος. Έγινε με το δικό μας τρόπο. Όπως το ονειρευόμασταν και το αξίζαμε», τόνισε, ενώ στάθηκε κι αυτός στην παρουσία του κόσμου: «Ο κόσμος μας ήταν καταπληκτικός. Αυτή είναι η Ελλάδα κι έτσι θα τα καταφέρουμε. Όποιοι δεν ήρθαν, μπορούν να έρθουν στην υποδοχή στην Αθήνα».

Πηγή: pamesports.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ